Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Dla Was 4Story Jest Robione Na Podstawie Metina?

KnBoss

czy dla was 4story jest robione na podstawie metina?  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy dla was 4story jest robione na podstawie metina?

• TAK,oczywi?cie
      42
    • Nie
      105
    • Niewiem
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie.

-----------------------------------

Kiedyś gdzieś czytałem o 4Story i pisali że to miała być kopia WoW'a tylko im zbytnio to nie wyszło.

@Down

Metka??Nieeee

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Jak dla mnie nie . To są 2 różne gry, lecz podobieństwa mogą być , ale raczej nie zamierzone.

wolfsygna.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zal czleniu ja bez is mam na zaklinaczu 14 lv rozdzke +22 gram uczciwie i mi to nie przeszkadz gra jest pro i nie poruwnojcie jej do Metka ... daj giga -

Bywalec
Opublikowano

hmm moim zdaniem 4story logowanie jak wow gra skille itp jak lineage2 wow

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie. 4Story Nie Ma Nic Wspólnego Z Metin2. Było Bazowane Na WoW-ie. Podam Kilka Różnić:

1.Nie Ma Spotów

2.Inne Klasy I Rasy

3.Grafika

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

@cobbler:

Śmieszny jesteś...

Powiem Ci tylko jedno słowo, a więc:

DROPIENIE

Mówi Ci to coś ?

Na s8 aura 4,5kk.

Dziennie grając ok. 6h mam ok 3 aury, 4 silne pare pomocy smoka błogo itd.

Więc ok 20kk.

W trzy dni mam ok 60kk.

Fms +9 ok. 50kk

Pozdro & Poćwicz...

Wbij na Onyks, zobaczysz, czy "bogaci" gracze w eq +8 chodzą...

Ps. sorka, że tyle piszę w tym temacie, ale jeżeli ktoś się nie zna na grach, to może pisząc mu, się nauczy !

Ps2. Bardzo nuuuuudne masz życie, jeżeli trzy dni, to dla Ciebie rok :}

Ps3. Jeżeli będziesz miał wątpliwości co do mojego dropienia, to 35lv boj, lwia +8 kd +2, rib +9,itemy + ok. 3k hp.

All wydropiłem SAM i tez zrobiłem.

Na robienie dropka poświęciłem ok. 1,5 tygodnia.

52287137559562145640.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Astakos

Nie martw się, ja też padałem na hita.

@Topic:

4 Story na podstawie metina? Nigdy. Może i na podstawie Wow'a...

Ale ja i tak wolę grać na globalu... Na PL'u nudy.

Pozdrawiam ,Razmess.

Nic.

Opublikowano

Wiesz jest to ta sama firma co metin2 Ale bardziej mi sie to kojaży z NosTale (Nie weim jak to sie pisze) Chociarz ma to coś z WoW-a ;p

2rc8k5i.png

Opublikowano

4story wogóle nie jest podobne do metina jak już to bardziej do NosTale ale NosTale ma dziecinną grafike i jak koledzy mówili bez Isu sie nie da grać max sie da do +11 ulepszyć ale to musisz mieć naprawdę szczęście i wiele osób go niema wiec nie widze podobieństwa w WoW nie grałem więc nie bede pisał czy jest podobne a jeszcze w sprawie banów na metin2 bluzgałem pełno razy i nigdy nie dostałem za to bana a na 4story od hu..

kablów i od razu robią screena i banik no ale + dla 4story bo jak ubijesz potworkowi gdzies 1/4 hp to on tak jakby jest już twój i nawet jak ci ktoś go zabije to całe itemki lecą do ciebie metin2 i 4story tez ma podobne ceny itemków które dropią bo na dzikusach w metku dropi np lwia warta 3k a w 4story na prawie tym samym lvl też dropi zbroja warta około 3s więc widze tylko małe szczegóły

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Jest tak jak wyżej napisano 4story jest podobne do WoW'a ale moim zdaniem to połączenie WoW oraz Rappelz. No może i jeszcze silkroad ale to już w bardzo nie znacznym stopniu lub nawet wcale. Ale każdy może odmienne zdanie.

Mója ulubiona broń B)

29d9a8fcae.jpg

Opublikowano

Przeciez to jest takie samo jak Allods, ta sama grafika, ten sam system broni(mozliwosc uzycia 2 broni, np warrior luku), tak samo przebiegajaca walka, z tym ze w allods troche lepiej to wyglada.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja myślę że tak.I wgl. 4 story jest bez pomysłu bo w metinie wykorzystali to co najlepsze i tam wszystko ma wspólne cechy

czytam tego posta 3 razy i nadal nie rozumiem o co chodzi...

,,Bez pomyslu"?A wojny?Metin tez bez wad nie jest np.n00bskie expienie itp. ale tak to juz jest jak gre wydaje GF...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

ktos tu napisal ze wojownikowi skile niewlaza jak nieumiecie grac to sie neidziwcie zeby skile ataku(mieczyk2h albo topor) dzialaly musisz najpierw wlaczyc postawe ataku (takim skilem) a jesli chcesz grac meiczyk 1h + tarcza to musisz miec wykupiona postawe obrony ludzie najpierw sprobujcie zorientowac sie w grze a nie glupoty piszecie... i nadal jestem zdania ze 4 story do metina wcale podobne neijest

krzychu.jpg

Opublikowano

4story to fajna gra i z gry niema prawie nic wspulnego z Metinem tylko gdyby pomiejszyli chosiasz koszty tych sms bo to straszne

tyle kasy w to potem idzie

np nie trzeba nikt nikogo nie zmusza ale bez dobrego eq to nieda sie grac bo zawsze sie wciry dostanie

a Metin też ma swuj urok choś dlamnie jest troche otoczenie w tej grze ponure prawie same pustynie

a tak to jedyynie tym sie wiąże z 4story że obie gry są online

Opublikowano

Moje zdanie jest proste i nastepujace...

Metin2 a 4story to dwie rozne gry tylko dzieci porownoja metina do 4s z tego powodu ze tam jest kowal i z tego powodu ich rozumowanie jest bezsensu...

4story jak kazda gra mmo zawiera podobna fabule .

Chcialbym jeszcze dodac ze gra ta jest podrobka niejakiego wowa i to dosyc dobra podrobka ; P To na wowie sie wzoruje a nie na tym syfie metinie.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...