Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale będzie grane 💪 grałem na obydwóch edycjach, i złego słowa nie mogę powiedzieć. Wiadomo, mogło dłużej postać, ale od strony technicznej wszystko dobrze przemyślane zawsze było i nie było mordowania się z administracja jak na wielu innych serwach. 

Edytowane przez Mawlo
Opublikowano

Polecam ze względu na "pojęcie" techniczne osoby która tworzy ten serwer, oczywiście nie mój typ natomiast same rozwiązania które tam są itp mega zachęcają aby chociaż spróbować.

Jeszcze raz POLECAM. 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

grałem na poprzedniej edycji i na tej i ten sam schemat, symulator dungów, brak rywalizacji pvp. Technicznie jest zrobiony bardzo dobrze ale niestety rozgrywka staje się mocno monotonna. Mam nadzieje, ze next time pójdą w stronę classica jak kiedyś 99  masz z fajnymi urozmaiceniami. Poza tym serwer juz się wyludnił i nawet zrezygnowali z reklamy, wiec pewnie niedługo eny 4. 

xD 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

aha to nie warto wbijać nawet :D

W dniu 21.07.2025 o 19:31, GordOnix ;) napisał:

grałem na poprzedniej edycji i na tej i ten sam schemat, symulator dungów, brak rywalizacji pvp. Technicznie jest zrobiony bardzo dobrze ale niestety rozgrywka staje się mocno monotonna. Mam nadzieje, ze next time pójdą w stronę classica jak kiedyś 99  masz z fajnymi urozmaiceniami. Poza tym serwer juz się wyludnił i nawet zrezygnowali z reklamy, wiec pewnie niedługo eny 4.