Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Changelog v1.0.3 | 15.04.2025 - zmiany po przejęciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu 15.04.2025 zostało wprowadzone kilka zmian związanych z Nowym właścicielem MPC

Najważniejsze to usunięcie reklam. Nareszcie z forum da się normalnie korzystać oraz zauważalnie forum działa szybciej "bez tych upierdliwych okienek" 😅 Pozostałe to poprawienie błędów i drobne korekty.

Zmiany jakie nastąpiły:

- usunięcie wszystkich skryptów śledzących

- usunięcie reklam (pozostają tylko artykuły sponsorskie, zostaną one usunięte po wygaśnięciu umów)

- reset moderacji (bez obaw jeśli miałeś moderatora, ponownie będzie można go uzyskać)

- naprawa błędu przy wyświetlaniu strony głównej forum

error forum index

- naprawa błędu który uniemożliwiał odczytanie tematów w forach z włączoną opcją głosowania

errir forum topic

- przeniesienie subforum Gothic Online do MMO

- przeniesienie subforum World of Tanks do Inne Gry

- usunięcie z nawigacji odnośnika do Sklep

- tymczasowo ukryte Blogi i Artykuły (część przygotowań pod aktualizacje do IC5)

- przeniesienie działu Przedstaw się do Pogaduszek, (od teraz każdy nowy użytkownik może się przywitać z pozostałymi)

To dopiero początek zmian jakie będą wprowadzane na forum. 

Będę Was informował o przyszłych zmianach.

Opublikowano (edytowane)

Czy dodacie opcje zmiany nicku chociaż jednorazowo? sporo osób posiada stare konta takie jak ja mam z 2015 roku, na których mają nabite tematy i posty ale nie chcą używać nicku sprzed lat a nie ukrywam że sam chciałbym takowy nick zmienić. 

Edytowane przez AceGraphic

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
2 godziny temu, AceGraphic napisał:

Czy dodacie opcje zmiany nicku chociaż jednorazowo? sporo osób posiada stare konta takie jak ja mam z 2015 roku, na których mają nabite tematy i posty ale nie chcą używać nicku sprzed lat a nie ukrywam że sam chciałbym takowy nick zmienić. 

Dodane do listy zmian, na oficjalnym info podali

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT

Wersja gry: 1.15.2-1.16.X - IP: MineAdventure.PL 

TRYB: Survival+Działki, SMOCZE itemy, drop waluty! Parkoury, Eventy i dużo Więcej!

ma.gif

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, AceGraphic napisał:

Czy dodacie opcje zmiany nicku chociaż jednorazowo? sporo osób posiada stare konta takie jak ja mam z 2015 roku, na których mają nabite tematy i posty ale nie chcą używać nicku sprzed lat a nie ukrywam że sam chciałbym takowy nick zmienić.  Among Us Online

Czy uważasz, że dobrym pomysłem byłoby ograniczenie możliwości zmiany nazwy do jednorazowej, jak Pan sugeruje, czy można by wprowadzić mechanizm umożliwiający kontrolowaną zmianę nazwy, np. raz na 12 miesięcy? Jaki jest Twoim zdaniem najlepszy sposób na zachowanie równowagi między prawami jednostki a przejrzystością społeczeństwa?

Edytowane przez salimbl