Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programy losowo wyłączają się bez żadnej informacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem komputer używany po skonfigurowaniu wszystko śmigało miałem pobranego battlefield 2042 i przez tydzień grałem bez żadnych problemów ale ostatnimi dniami zauważyłem że coś się dzieje włączam grę i potrafi się wyłączyć bez żadnej informacji zwrotnej nic nie ma że jakiś błąd wystąpił jak włączę kolejny raz jest dobrze i gra działa ale potrafi następnym razem znów się wyłączyć i tak było na początku a wczoraj wieczorem miałem włączoną przeglądarkę dobre 3 godziny wszystko było w porządku włączyłem Google maps i przy szukaniu miejsca na mapie zamknęło przeglądarkę więc zaczyna się problem pogarszać i jest już to irytujące i tu pytanie czy ktoś się spotkał z takim zjawiskiem Windowsa wgrywałem od nowa nowe sterowniki i nic nie pomogło temperatury w normie nic się nie grzeje czego może to być wina? 

specyfikację komputera 

płyta msi b450m pro VHD max 

ryzen 5 3600

radeon rx 6700xt 

16 GB RAM 

dysk ssd 1 tb 

Elo Here

Opublikowano

Informacje o podzespołach PC skąpe - mówią mi tyle co nic.
Otwórz Terminal/Powershell jako Administrator i wklej do niego poniższy skrypt - na pulpicie pojawi się plik ZIP (Report.zip), który dołącz do postu jako załącznik lub skorzystaj z Send.

To jest ukryta treść, proszę

Później polecam uruchomić system ponownie. Dodatkowo warto przelecieć system narzędziami DISM i SFC - komendy wklejasz też w Terminalu/Powershell z prawami Administratora:

/Edit: Zmieniłem skrypt, ponieważ poprzedni mógł także u Ciebie wyrzucać błędy z powodu korzystania z PS 5.1, aktualny powinien bezproblemowo działać.