Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MT2009 KAMER MOD ZLECĘ WYKONANIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam kogoś kto ogarnie kamer moda na mt2009. pl Mimo moich starań i stworzenia serverinfo.py status "NORM" nie łączy z serwerem a wisi komunikat "zostaniesz połączony z serwerem" Możemy się dogadać na pw odnośnie PLN $$$

Zbieram +

Opublikowano (edytowane)

Nie nastawiaj się, kamer nie zadziała ci na 2009. To jest juz leciwy bot który od dłuższego czasu nie jest rozwijany. Hlbota se kup on pewnie tam działać będzie 

Edytowane przez Insigin

Opublikowano

Chodzi mi o samo połączenie się z serwerem, nie wiem dlaczego widnieje komunikat "zostaniesz połączony z serwerem" mimo wpisania ip i portów serwera, w takim razie co blokuje połączenie ?

Zbieram +

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, oXeen napisał:

Chodzi mi o samo połączenie się z serwerem, nie wiem dlaczego widnieje komunikat "zostaniesz połączony z serwerem" mimo wpisania ip i portów serwera, w takim razie co blokuje połączenie ?

Ty rozumiesz co się do ciebie mówi? To jest przestarzały bot który nie jest już rozwijany od lat, to chyba logiczne że działać już nie będzie…

Edytowane przez Insigin

Opublikowano

Możesz zaglądnąć do bota, którego dzisiaj tutaj wrzuciłem, pod ten serwer: 

4g1DXvx.png
Odkryj VapVap – wszechstronne narzędzie, które upraszcza rozgrywkę w Metin2 i pozwala Ci w pełni cieszyć się każdą chwilą w świecie pełnym wyzwań.
Dzięki intuicyjnej obsłudze i niezawodnym rozwiązaniom możesz skupić się na tym, co naprawdę ważne: dobrej zabawie i rywalizacji z innymi graczami.
VapVap jest stale aktualizowany, by zapewnić Ci bezpieczeństwo i najwyższą jakość działania.
Poznaj nowy wymiar rozgrywki i spraw, by Twoja przygoda w Metin2 była jeszcze przyjemniejsza!