Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Start: 09.02.2025 - 14:00 UTC+1] [Exp: x6] - Dragon Island [Boost dla nowych] [S6]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Websitehttps://dragon-island.com
Discord Serverhttps://discord.gg/fHV54c64ys
Server Guide : https://dragon-island.com/guides/index.html

Witajcie gracze MuOnline.

9 lutego mija dokładnie rok odkąd rozpoczęliśmy naszą przygodę z tworzeniem tego serwera.

Były lepsze i gorsze momenty, ale wspólnie udało nam się stworzyć coś, co mamy nadzieję, zadowoli zarówno doświadczonych, jak i nowych graczy w świecie MuOnline.

Dodatkowo z tej okazji przygotowaliśmy dla Was specjalną edycję naszego serwera, wersję Low, która nastawiona jest na zdobywanie poziomów i przedmiotów znacznie wolniej.

Zbierzcie drużyny, zaproście znajomych i widzimy się 9 lutego o 14:00.

Taka okazja może się już nie powtórzyć, a kolejna edycja Low powróci prawdopodobnie dopiero w kolejną rocznicę!

GPT1CCc.png

Edytowane przez DragonIsland
Opublikowano

o w koncu sie doczekalismy edycji low exp, zapraszam wszystkich chetnych co lubia stabilna rozgrywke. serwer miedzynarodowy z polskim akcentem, jest walka z ruskimi i innymi tego typu a do tego ustawienia jakich nie znajdziecie nigdzie indziej, pozdro do zobaczenia

Opublikowano (edytowane)

Na każdej edycji, jedyne do czego ja osobiście mogłem się doczepić, to fakt, że nie lubię expów powyżej 10 bo zwyczajnie nie mam czasu by siedzieć klepać resy w większej ilości niż 1-2 dziennie xD
Wszystko fajnie dopracowane, za każdym razem sporo nowości. Szybkie reakcje adminów na discordzie, nawet jeden to polak.

Na serwie każdy znajdzie coś dla siebie, możesz lecieć w rankingu z resami, albo zająć się na spokojnie questami. Są też drop mapy, customowe inwazje, eventy.
 Wygląd klienta odświeżony + do tego z tego co pamiętam, to sporo rzeczy poprawionych do jakości HD.

Reasumując, wbić możesz, ocenisz sam, ja napewno na x6 zawitam ;]

Edytowane przez .fufu
Opublikowano
58 minut temu, makumbaxxx napisał:

Ok dzieki za info...zawitam.

Pytanie do Admina ...mozesz uruchomic klijenta zeby potestowac i oblukac mapy oraz drop ?

Serwer x66 cały czas działa - możesz tam wejść i sprawdzić co potrzebujesz.

• DragonIsland zmienił(a) tytuł na [Start: 09.02.2025 - 14:00 UTC+1] [Exp: x6] - Dragon Island [Anniversary Edition] [S6]
Opublikowano (edytowane)

ustawienia x6 maja być identyczne jak x66? możesz cos powiedzieć o balansie postaci? jakieś są bardziej lub mniej op? jak z RFem bo na s6 często jest z nim różnie, albo nie ma dmg albo ma przesadzony dmg ;d

Edytowane przez miazga1989
Opublikowano
12 godzin temu, miazga1989 napisał:

ustawienia x6 maja być identyczne jak x66? możesz cos powiedzieć o balansie postaci? jakieś są bardziej lub mniej op? jak z RFem bo na s6 często jest z nim różnie, albo nie ma dmg albo ma przesadzony dmg ;d

Jest kilka zmian o których poinformujemy na starcie. Ogólnie gracze nie narzekają na balans postaci więc oceniamy jako dobry. Jeżeli coś wymaga zmian to takie wprowadzamy - tak jak w przypadku x6 - SM/SUM były za silne PvM i dostają lekki nerf, BK był słabszy i nieużywany więc dostał lekki buff. RF jest jak najbardziej grywalny. 

12 godzin temu, Asheldon napisał:

Siema, nigdy nie grałem ale z chęcią odwiedze i zagram. Jest moze serwer przed premierą otwarty? Żeby sobie wbić i coś poklikać?

x66 jest cały czas otwarty. 

Opublikowano

a czy wygląd i cały interfejs zostanie jak na x66? te wszystkie zmiany miast kolorow itd? wszedlem wczoraj na chwile na x66 i strasznie mnie to meczyło 😜 a na x6 trzeba będzie X czasu poświecić ;d 

Opublikowano
17 minut temu, miazga1989 napisał:

a czy wygląd i cały interfejs zostanie jak na x66? te wszystkie zmiany miast kolorow itd? wszedlem wczoraj na chwile na x66 i strasznie mnie to meczyło 😜 a na x6 trzeba będzie X czasu poświecić ;d 

Interfejs jest nasz niebieski i taki zostanie a jedynym miastem jakie było zmienione to Lorencia na zimową ale wróci do klasycznego skina. 

Opublikowano

Zastanawiam sie nad jednym : biorac pod uwage ze serwer ma juz swoja historie to czy nie dojdzie do sytuacji gdy ktos kto ma dostep do serwera  bedzie pomagal swojm znajomym jak to czesto bywalo na innych serwerach. To mnie gryzie. Coz pogramy zobaczymy jak to bedzie tym razem.

Opublikowano

takich rzeczy nie przewidzisz i wyjdzie w praniu;p przewagę mogą mieć osoby które trochę pograły na x66 i wiedzą jak wyglądają rożnego rodzaju eventy, inwazje itp, dropy, respawny, lepsze spoty z szybszym odradzaniem lub większą ilością moobów/expem. Jeśli jest system questów to czy warto je robić albo do jakiego momentu warto je robić bo może są jakieś mniej czy bardziej cenne nagrody. Przy x6 może się okazać, pierdoła będzie cenna nawet przez kilka pierwszych dni. Wbiłem parę lvli na x66 zobaczyłem sklepy ale może trzeba zbierać jakieś chaos cardy albo coiny bo opłacalna będzie wymiana. Ktoś kto dłużej grał na x66 albo administracja może coś więcej powie na ten temat chyba że jest to opisane na stronie/discord. 

Też się zastanawiałem nad tym serwerem ale nie wiem czy mam obecnie tyle czasu 🙂