Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć 👋 

Poszukuje kilka osób do teamu:

- Wszyscy znalezieni. Dziękuję 🙂

O mnie:

- Na scenie metina (tworzenie prywatnych serwerów) jestem dość długo. Można powiedzieć, że od samego początku 

- Nie jestem super wybitnym specem na skalę światową, ale potrafię w pythona, c++, modeling 3D, mapy, questy. Ogólnie raczej wszystko co w metinie się robi. 

- Z prywatnego życia: miły, uprzejmy, przyjacielski, zaufany, pomocny. Lubię poszukiwać informacji na temat pierwszych dziejów metina i dowiadywać się co twórcy (ymir) chcieli wprowadzić do gry, a tego nie zrobili. Lubię również pisać ze wszystkimi ludźmi na temat metina 🙂

O projekcie:

- Pracę nad projektem liczone są w x czasu. Zdecydowana część prac jest już ukończona. Nie będę się rozwijać na ten temat w tym toksycznym środowisku, ale mogę powiedzieć, że warto dołączyć, a chociaż napisać i dopytać. 

Kontakt:

Discord: turylum

Gg: 9495509

Pw: Tutaj na forum

Zapraszam do kontaktu. Tam możemy bez problemu omówić to co mam do zaoferowania. Siemka 👋

Edytowane przez boooooo

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• 1 rok później...
Opublikowano

Zgodnie z Regulaminem Działu Metin2 - Współpraca

Tematy, które są nieaktywne minimum 4 tygodnie, będą przenoszone do archiwum i będą tam dalej dostępne, lecz nie będzie można w nich odpowiadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...