Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nazwa serwera 2010 a gość w nicku ma 2009 żałosna próba wybicia się na fejmie innego serwera. 

700 online? Tam max jest może z 300/400.

Easy-Medium xd, chyba raczej medium-hard 

Juz pomijam ze nawet wam się nie chciało minimalnie wysilić i zmienić szatę graficzna z galaktara.

Romek niech wkoncu przestanie pić bo już mu nieźle padło na łeb.

Edytowane przez Insigin

Opublikowano
5 godzin temu, Insigin napisał:

Nazwa serwera 2010 a gość w nicku ma 2009 żałosna próba wybicia się na fejmie innego serwera. 

700 online? Tam max jest może z 300/400.

Easy-Medium xd, chyba raczej medium-hard 

Juz pomijam ze nawet wam się nie chciało minimalnie wysilić i zmienić szatę graficzna z galaktara.

Romek niech wkoncu przestanie pić bo już mu nieźle padło na łeb.

metin2009 to oszustwo, serwery o podobnej nazwie przyśpieszą ich start i rozczarowanie graczy 🙂

rok robią coś co powinno zająć max 2 tygodnie

byłem tam na becie i widziałem, jestem przekonany że nasz serwer jest o wiele lepszy pod względem fun'u z gry

Opublikowano
7 godzin temu, metin2009 napisał:

metin2009 to oszustwo, serwery o podobnej nazwie przyśpieszą ich start i rozczarowanie graczy 🙂

rok robią coś co powinno zająć max 2 tygodnie

byłem tam na becie i widziałem, jestem przekonany że nasz serwer jest o wiele lepszy pod względem fun'u z gry

Skoro nazwałeś to oszustem znaczy że masz na to niezbite dowody, które ja mniemam jesteś w stanie przedstawić tutaj 

Opublikowano

ciągną dotacje, tak prosty serwer dawno powinien być zrobiony

gdyby nie fakt że to po wystartowaniu i tak szybko rozczaruje graczy jako "nudny i ciężki serwer" to bym to w 2 tygodnie zrobił mając 8 dobrych testerów 🙂

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, metin2009 napisał:

ciągną dotacje, tak prosty serwer dawno powinien być zrobiony

gdyby nie fakt że to po wystartowaniu i tak szybko rozczaruje graczy jako "nudny i ciężki serwer" to bym to w 2 tygodnie zrobił mając 8 dobrych testerów 🙂

Zabawne, że krytykujesz cudzy projekt robiąc takie gówna jak ten server xD Galaktar, Galaktar s2 i teraz ten syf z nazwą bazującą na hypie innego servera. Nawet nowych grafik ci się nie chciało robić wraz z kolorystyką, co pokazuje ile są warte twoje servery. Metin2009 przynajmniej wygląda na profesjonalną robotę, gdzie widać spore zaangażowanie projektem wraz z dobrą komunikacją z ludźmi. Czy server odpali lub okaże się scamem to się dopiero okaże, ale na pewno nie można im zarzucić braku kreatywności czy profesjonalizmu, gdzie u ciebie w ogóle tego nie widać. 

Edytowane przez PanGałganek
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 31.10.2024 o 02:43, PanGałganek napisał:

Zabawne, że krytykujesz cudzy projekt robiąc takie gówna jak ten server xD Galaktar, Galaktar s2 i teraz ten syf z nazwą bazującą na hypie innego servera. Nawet nowych grafik ci się nie chciało robić wraz z kolorystyką, co pokazuje ile są warte twoje servery. Metin2009 przynajmniej wygląda na profesjonalną robotę, gdzie widać spore zaangażowanie projektem wraz z dobrą komunikacją z ludźmi. Czy server odpali lub okaże się scamem to się dopiero okaże, ale na pewno nie można im zarzucić braku kreatywności czy profesjonalizmu, gdzie u ciebie w ogóle tego nie widać. 

Kreatywnością nazywasz dodanie ninji z łukiem strzelanie w kilka celów na raz gdy jak to oni twierdzą "umożliwić ninji expienie łukiem"? 😄 tak durny pomysł i zbędna robota, ninją sie expi po prostu bronią jednoręczną na koniu i jakiekolwiek zmiany tego systemu są na marne. Co do zaangażowania jak wspomniałem, ale powtórze - robią rok coś co sie robi 2 tygodnie.

• 5 tygodni później...
  • Dodaj nową pozycję...