Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję bota do gry podanej w tytule lub też osoby, która jest w stanie go wykonać, pliki gry są odkryte, zapisane w rozszerzeniach .xml/.awd. Jest potrzebny generalnie na już, stąd samemu ciężko byłoby mi napisać owy bot, generalnie polegałby na przejściu na mape, zbiciu mobów, wyrzuceniu syfu z eq i nadupcanie pętli, więcej info na pw i czekam na odzew!

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

podpisuje sie pod temat takiego bota 🙂 tez bym potrzebował na pewne instancje typu farmienie mięska pod misia czy jakies low boski lub na zbieractwo automatyczne by nie musiec przy tym siedzieć skoro i tak lata do depo i na miejsce zbierania oraz na robienie danych flaszek by też tego nie klikac

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

"farm boty" albo "exp boty" są tworzone w prosty sposób w Pythonie (pyautogui + biblioteki), a następnie sprzedawane na allegro i innych marketach albo grupach Facebook. 

Napisanie takich botów to są czasami nawet kwestie paru minut, przykładem moga być inne gry typu Tibia albo Margonem. 

W wielu instancjach w grze BR napisanie takiego bocika to moment, że względu na stały układ instancji (każda instancja posiada potworki w tych samych kordach). 

Nie wiem jak to wygląda po wczorajszym rebalansie i community update (niektóre boty przestały działać), ale tak czy siak nikt raczej nie udostępni takich botów za darmo. 

Jestem w stanie napisać bota na każdą instancje, na każde expowisko... Z góry mówię nie piszcie do mnie z prośbami o bota na sople albo o farmera Morkvirra (Mogę napisać wam "farm boty" na instancje, oczywiście nie za darmo, ale nie mam zamiaru niszczyć tej gry jeszcze bardziej udostępniając Wam boty na sople - i tak już za dużo ludzi tam na bocikach lata na każdym serwerze. Też nie będę robił każdemu kto napisze, bo nie chce mi się niewiadomo ilu osobom udostępniać to + zmieniać configi aby działało poprawnie dla każdego użytkownika. 

Ewentualnie spróbuj bota na jaskółke z YouTube ale nie wiem czy działa jeszcze. W komentarzu zostaw mu discorda i poproś o kontakt - może chłop wam napisze i udostępni. 

Może kiedyś albo i niedługo może wstawię na forum, bądź na internety niektóre boty mojego autorstwa ale nic nie obiecuje. Nie spodziewajcie się że udostępnię bota na sople i tym podobne, nie mam zamiaru dawać każdemu boty zarobkowej - wystarczy że i tak na każdym serwerze latają te bociki śmieszne. 

DM otwarte i nie piszcie o jakieś boty za darmo bo to nie Caritas Polska. 

Edytowane przez Sztalixon