Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evony the king's return - utracony dostęp do konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, piszę tutaj, ponieważ nie potrafiłem znaleźć odpowiedniego działu. Jeżeli pisze w nieprawidłowym, to przepraszam. Wiem, że gra evony nie jest zbyt popularna w Polsce, dlatego ciężko mi znaleźć jakieś informacje dotyczące mojego problemu, zwłaszcza, że średni jest mój angielski. 

Przechodząc do rzeczy, grałem w grę jakieś 2 dni i spędziłem dużo czasu i dobrze się bawiłem grając w nią na komputerze. Później chciałem mieć dostęp do konta również na telefonie z androidem, więc zainstalowałem aplikacje na telefonie, przeszedłem tutorial i automatycznie utworzyli mi się tam konto. Zeskanowałem konto QR na koncie na telefonie, ale zamiast przenieść konto na którym grałem już 2 dni z komputera na telefon, to przeniosłem konto z telefonu na komputer i w efekcie miałem znowu 1 level na obu urządzeniach, a nie 16 tak jak chciałem. Zainwestowałem jakieś niecałe 2 dolary, ale niestety nie mam potwierdzenia transakcji, bo płaciłem kartą, a nie przelewem. Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc, to będę bardzo bardzo wdzięczny. 

Edytowane przez lubieBOCIĆ
Poprawa nazwy gry
  • lubieBOCIĆ zmienił(a) tytuł na Evony the king's return - utracony dostęp do konta