Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Jestem Marek i zajmuje się głównie Siecią i Bezpieczeństwem Systemów (Na codzień pracuje Jako Kierownik Zespołu Sieci i Bezpieczeństwa w Pewnym Instytucie Badawczym). Tak jak w temacie podejmę "pracy" jeśli można tak to określić Jako Administrator bądź Wspówłaściciel Nowego / W trakcie tworzenia lub istniejącego już Projektu.

Dlaczego ja? Gram w minecrafta już od przeszło 13 lat, widziałem wzloty i upadki wielu serwerów / sieci (w części tych upadków również uczestniczyłem), mam spore doświadczenie w kierowaniem zespołu jak i tworzeniem czegoś "od zera", jestem kreatywny, nadążam za aktualnymi trendami czy to po stronie GamePlayu czy też Marketingu.

Szukam miejsca (projektu) gdzie będę mógł zrealizować swoje pomysły co do organizacji i adaptacji oraz wskazać drogę na przyszłość ponieważ stawiam na rozwój, dodatkowo biegle ogarniam sieci (mx,fw), tworze procedury bezpieczeństwa biznesu/aplikacji, więc pod względem techniczym również mogę wspomóc, kwestie finansowe zostawiam do omówienia w wiadomościach prywatnych, jestem w stanie dołożyć $ lecz oczywiście na równych warunkach.

Co do moich wymagań to proszę o kontakt tylko osób które mają mi coś do przedstawienia i najlepiej są pełnoletnie (tutaj warunek niekonieczny ale fajnie jakbyś miał te +16 lat). Kontakt tylko i wyłącznie PW Discord (finzek).

Co mam do zaoferowania, rozwinę to w punktach (albo przynajmniej spróbuje):

• Zarządzanie Zespolem - Aktualnie kieruje kilku osobowym zespole w swojej pracy, wiem jak organizować pracę przy sporych projektach, narzuczać styl pracy oraz zadania, w tym wypadku jest to o tyle pomocne gdyż serwery mc mają "administrację" rozproszoną po X trybach, serwerach dc, www - Można ich traktować jako zespół a dzięki dobrej organizacji zbierać feedbach od graczy, ograniczyć czas oczekiwania na rozwiązanie problemu oraz co najważniejsze przy efektywnej pracy rozwijać takowy tryb / cały serwer.
  • Tworzenie treści - Nie wiem jak to inaczej nazwać, staram się być na równi z trendami które największe serwery narzuczają graczom jednakże, wymagam od siebie i od projektu do którego dołącze by być "krok" przed nimi, +/- wiem jak balansowac nad rozgrywką i co jesteśmy w stanie zrobić by takowa urozmaicać - łatwo jest dodać "innowacje" na tryb/serwer jednakże nikt nie zastanawia się nad tym jak nią dotrzeć do większej ilości graczy i zbalansować - inaczej mówiąc sprzedać. Każdą rzecz która można dodać do urozmaicenia gry trzeba dostosować do aktualnego statusu.
  • Jako (ogólnie to napisze) Administrator czy członek Administracji wiem nad czym pracować by projekt przebijał kolejne granice ilości graczy, W przypadku powstających są tą przedewszystkim dobra reklama / kontakt z graczami i organizacja pracy, nie oszukujmy się w aktualnej pozycji ciężko wybić się na rynek bez dużego jutubera który w 90% przypadkach oczekuje sporej zapłaty, tutaj w grę wchodzi zarządzanie budżetem gdyż wiem że każdy ma swój limit i trzeba nim dobrze zarządzać a mniejszymi kroczkami tutaj patrzę na Tiktoka / Shortsa można w wolniejszym ale krok po kroku się rozwijać patrząc na trendy i algorytmy.
  • Umiem nawiązywać relacje czy to ze współpracownikami czy też tutaj to określe graczami, kontakt z nimi jest również istoty ponieważ mogę to określić układem domina, duża część społeczności mc to zazwyczaj albo spora grupa znajomych albo pojedynczy gracz tutaj trzeba umiec balansować nad tym jak z daną grupą się dogadać / zbierać informacje / zachęcać do gry.

Ogólnie teraz mógł bym się powtarzać nad tym co mogę fizycznie robić typu tworzenie konceptu rozgrywki, balans, opieka nad administracja (zespołem), kontakt z media czy też podążanie za nimi jednak myślę że z punktów wyżej idzie to wywnioskować. Jeśli chodzi o kwestie finansowe, jeśli mam inwestować w dany projekt chce mieć z niego realny zysk i dostęp do takowego co do kwot i % na pewno się na start dogadamy, jeśli ktoś oczekuje odemnie wsparcia za darmo ponieważ powiedzmy projekt jest nierentowny jestem w stanie się zgodzić powiedzmy na miesiąc / dwa próbny gdzie zobaczymy jak rozwinie się nasza współpraca i do jakiego etapu dojdziemy z Projektem (czy będzie on zaczynał przynosić zyski).

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...