-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
HaszKu
HaszKu
Witam sprawa wygląda tak, napisałem sobie w pythonie mały programik do automatycznego łowienia na jednym z polskich serwerów metin2 prywatnych.
Wszystko działa jednak chciałbym żebym mógł korzystać w tym samym czasie z komputera jednak problem polega na tym że przez VMware na win 10 i 11 wyskakiwał problem "this game cannot be run on virtual machine" czy jakoś tak pogrzebałem poszukałem i problem rozwiązałem jednak okazało się że serwer nie chciał mnie przepuścić przez logowanie metin2 się włączał ale był zatrzymany na wiecznym Logowaniu, nie da się tego obejść z tego co mi wiadomo gdyż rozpoznanie wirtualnej maszyny jest banalne i podejrzewam że po prostu nic z tym nie zrobię więc potrzebuje programu/oprogramowania które pozwoli mi uruchomić tą grę w jakiejś piaskownicy czy też wirtualnej maszynie tak doskonale spreparowanej że jest nie do odróżnienia od komputera albo nie wiem tak aby przepuściło mnie przez okno logowania i dało dostęp do gry i żebym mógł sobie używać kompa normalnie mam nadzieję że ktoś ma jakiś pomysł 🙂
Licznik Postów: 20|40|60|80|100|150|200|250|300|350|400|450|500+
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi