Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający darmowy multihack na jakiś serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Chciałbym pograć sobie chwilę na jakimś privie, myślałem nad imetinem, balmorą albo nerwią. Chciałbym umilić sobie rozgrywkę jakimś multihackiem, ale nie mogę nic znaleźć, większość starych linków już dawno wygasła, a jak coś uda się pobrać to niestety nie działa 😞

Jeśli naprawdę darmowe MH już umarły, to szukam chociaż samego WH, kiedyś był taki jeden plik który wrzucało się do plików dowolnego metka i działał, ale nie mogę go znaleźć. Albo chociaż jakiś bonus switcher z możliwością ustawienia alternatywnych bonusów, bo te BSy wbudowane w privy nie mają takiej opcji.

Może ktoś ma akurat coś z tego pod ręką i mógłby mi podrzucić, byłbym bardzo wdzięczny 🙂

Opublikowano

Aktualnie żadnego darmowego nigdzie nie ma, są tylko płatne na większości działał m2bob ale teraz ciężko go dostać bo oficialna dystrybucja zniknęła. Sprawdź czy coś cię interesuje z hlbota ale to płatne więc wiesz jeżeli chcesz się pobawić to trzeba zapłacić 

Licznik Postów: 20|40|60|80|100|150|200|250|300|350|400|450|500+

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...