Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpgh.Pl

Gość Keero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie zaden phising ... jesli wam sie nie podoba to juz to usówam ;p jesli chcecie to wstawiłem Xat'a do popisania online ;p jesli sie wam xat nie wyswietla to musicie jave zainstalowac ;] thx lenart teraz nikt nie wejdzie bo bedzie cykal ze jestem wielkim hackerem tera uwazajcie bo kazdy temat mój ma wiry haha ...

Opublikowano

żeby zrobic stronkę do phishingu nie trzeba byc jak to określiłeś "Wielkim hackerem". dobrze wiesz że jak usuniesz link do mpgh.pl to ja i tak tego nie zostawię. A Tobie załatwię kolejnego bana, i tak do perma, po prostu nie odpuszczę sobie, tak samo jak powiedzieli mi że nie dostane więcej kidmoda/moda itp. a i tak nie odpuszczam.

a dla mnie nikim "wielkim" nie byłeś i nigdy nie będziesz.

Dla moderatorów w pierwszym poście był link do strony mpgh.pl która rzekomo przekierowuje na mpgh.net, nie wiem po co autor to zrobił, przecież 1 litera nikomu nie przeszkadza. Dla mnie to jest phishing a co za tym idzie kradzież. proszę o bana na minimum 30 dni dla użytkownika Keero. dziękuję

• Dodaj nową pozycję...