Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pivot 2.2.5

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twórz własne filmiki z figurkami ludzi jako aktorami.

Pivot to darmowy program do animacji. Wykorzystaj go, by tworzyć zabawne animowane GIF-y z podobiznami ludzi a następnie dodać je do stron czy pokazów slajdów.

Download:

http://download.chip.eu/pl/Pivot_112578.html

1358809676-U384748.png

Opublikowano

ohhh tak kochany pivot ;D

dodam tylko żeby wyszło z tego coś porządnego i płynnego to trzeba być bardzo spokojnym i mieć na prawdę dużo czasu ;D

Opublikowano

No prawda.. Straasznie monotonna robota ale jak sie przylozysz to efekt moze wyjsc zajebisty :) Ja nie naleze do cierpliwych osob i po 2 dniach zrezygnowalem :D Ale chyba wroce i sprobuje cos odpierdzielic :D

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Heh pamietam stare czasy majstrowania z pivotem i robieniem Tha Cliffow :D P.S  

by tworzyć zabawne animowane GIF-y
Tu jestes w błędzie , to nie jest zaden gif tylko Format pivota ktorego nie da sie wgrac na stronki jako animacji :) Pamietam jak kiedys CamStudio uzywalem do wstawiania tych filmikow :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam, nie chcę odświerzać tego tematu, ale dam nowszą, polską wersję :D :

Pivot 3 PL skan : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2b9de430f7095f2b469b9674bd95b85493e9986da6b5083b35e9702da7421ae0-1268622202

skan pliku exe, a w załączniku dałem rar bo nie mam uprawnień -.-

PRZEPRASZAM ZA ODŚWIEŻANIE, ALE UWAŻAM, ŻE PIVOT POWINIEN BYĆ NA WIERZCHU ;)

pivot3PL.rar

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...