Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak czasem gdy proboje wbic dluzszy czas to gdy juz wbije po jakims tam czasie przy wlaczonym no-dc i Auto Conetct (By lodzik) to dochodzi do mosta z wyborem postaci postacie sie nie ukazuja po chwili gra sie wylacza co zrobic aby temu zapobiedz nawet tak sie dzieje bez auto conetcta nie mam zminimalizowanego silka mam go w pelnym ekranie wiec jesli ktos by byl tak mily i mogl mi wytlumaczyc dlaczego i jak temu zapobiec bede bardzo wdzieczny dziekuje pozdrawiam

PS: Licze na szybkie rozwiazanie problemu.

Opublikowano

nie no format to odpada bo nie bede calego dysku przegrywal na plyty za duzo tego a instalacja hmmm to chyba tez nie bardzo bo ja mam ze strony ZSZC i on juz jest zainstalowany i tylko rozpakowac trzeba wiec to chyba nie pomoze chociaz sprawdze i dowiem sie o co biega

Opublikowano

powiem tak nie uzywalem auto connect by lodzik ale za to uzywam swsro loadera i zadnyc problemow ie ma nawet jak sie przez bota wlacza

jezeli chcesz to masz download i skan

daj + jezeli pomoglem

tf_funny_cats_screensaver_24297.gif
Opublikowano

mialem ten problem tzn. crash po kliknieciu start, ale sam sie naprawil :D

a przy logowaniu crashe to normalka , silk crashuje w momecie wbicia. Trzeba wbijac do skutku ...

everythingfou - sprawdź to.