Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Da Się Zdobyc Czyjeś Ip?

PRISONWARS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak np. widze kogoś w gdzie o jakimś nicku (np. "45353") to mogę w jakiś sposób zdobyć jego adres IP bez pomocy administracji? (GM/SGM/GA/GF) Może jakimś programem? W goóle istnieje taka możliwość? ++++ za mądre odp :D

Zdejmijcie mi te % :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak taka opcja instnieje ale przecietny uzytkownik internetu nie ma dostepu do takich programow moze jak wys cały dzien szukał to wys cos tam wyszukał w co i tak watpie,

Opublikowano

chodzi mu o to że jest i posiadają ja ludzie któźi mają duzo z internetem wspólnego i że morze byś znalazł jak byc cały dzień grzebał

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jeżeli chcesz zdobyć ID to powiedz temu graczowi żeby weszedł na jakieś forum (do którego ty masz dostęp do Panelu Administracji) i powiedz mu żeby się zarejestrował ty wchodzisz do Panelu Administracji i paczysz na jego host (IP).

reflink

Opublikowano

no to wiem ale masz +

A da się po prostu wyciągnąć to IP w grze? Ale jakieś bardziej konkretne odp, a nie takie jak "istnieje i możesz znaleźć jak bedizesz szukał cały dzień" - za takie odp + nie dam :D

Zdejmijcie mi te % :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewien jestem ze istnieje ale skąd mam ci nazwę wziasc jak sam naleze do ludzi z przecietnym zapoznaniem internetu?

Opublikowano

chodzi mu o to że jest i posiadają ja ludzie któźi mają duzo z internetem wspólnego i że morze byś znalazł jak byc cały dzień grzebał

może przez rz brawooooo wystarczy miec jego gg np zapisujesz go ;p;p; i jak najedziesz na jego to widac ip itp ale niepamietam w jakim gg

Opublikowano

@UP

GG 7.0 ALE NIE KAZDEMU WIDAC BO JEST OPCJA UKRYCIA WIEC TO NIE ZAWSZE DZIAŁA..A POZA TYM MU CHODZI JAK SPRAWDZIĆ IP BEZPOŚREDNIO W GRZE! NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ

@Edit

Sorry za Caps

Opublikowano

Mam ale nie wiem czy to jest to xD

IP2 1.04

Proste i darmowe narzędzie umożliwiające sprawdzenie lokalnego adresu IP komputera, jego nazwy, adresu zewnętrznego oraz przypisanej mu domeny. Program nie wymaga konfiguracji wszystkie dane wyświetla automatycznie za każdym razem gdy zostanie uruchomiony.

Download

http://www.download.net.pl/d7165/ip2/

@Edit

Jak to nie to to masz link do google z frazą i poszukaj po str.;;D

http://www.google.pl/search?hl=pl&source=hp&q=Program+do+podgl%C4%85du+kogo%C5%9B+adresu+IP&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Opublikowano

Mam ale nie wiem czy to jest to xD

IP2 1.04

Proste i darmowe narzędzie umożliwiające sprawdzenie lokalnego adresu IP komputera, jego nazwy, adresu zewnętrznego oraz przypisanej mu domeny. Program nie wymaga konfiguracji wszystkie dane wyświetla automatycznie za każdym razem gdy zostanie uruchomiony.

LOL! LOKALNEGO! To znaczy w sieci wewnętrznej, nie zewnętrznej.

TOP: W taki sposób nie wyciągniesz IP. Możesz zrobić tak, że dasz mu na szepcie link do niby hacka czy co go tam będzie interesowało i link będzie skrócony np. tnij.org/hackdomt2. Koleś po wejściu na stronę zostanie przekierowany na stronę, która sprawdza jego IP i wyśle Ci go na maila. Inaczej się NIE DA. ;]

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...