Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Start: 06.12.2024 - 18:00 UTC+1] [Exp: 66x Dynamic] - Dragon Island [Season 6 Custom]

Rekomendowane odpowiedzi

• DragonIsland zmienił(a) tytuł na [Start: 09.02.2024 - 20:00 UTC+1] [Exp: 30x Dynamic] - Dragon Island [Season 6 Custom]
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Polecam i zapraszam! Gralismy ze znajomymi na testach, start nie nalezy do najlatwiejszych ale po kilkudziesieciu lvlach juz gorki, do zobaczenia na starcie

Opublikowano

Chwilkę pograłem na testach i stwierdziłem, że nie ma się czego czepić. Zazwyczaj jestem wrogiem customów i serwery, które mają nasrane tego mnie odpychają, natomiast tutaj wszystko wygląda to na dopracowane. Sam interface w grze mimo tego, że prosty, to jednak delikatny powiew świeżości, coś innego niż na każdym serwerze.

Rozmawiałem chwilę z Adminem i wygląda na to, że chłopaki wiedzą co robią. Zapewnił mnie również, że nie będzie jakichś dzikich eventów typu hide'n' seek i że napewno nie będą ingerować w grę. 

Mam nadzieję, że znajdzie się trochę godnych przeciwników by było komu złoić dupę 🙂

W razie problemów, jeden z Adminów mówi po polsku ( na discordzie Smaug ).

Pozdrawiam i do zobaczenia w piątek! TryKillMe.

Opublikowano

Rejestracja / dział Download są już dostępne.

Zapraszamy wszystkich na jutrzejszy start. Serwer będzie włączony od godziny 19:00 a moby pojawią się o 20:00.

Opublikowano

Polecam pierw pobrać klienta i sprawdzić czy okienko z grą w ogóle rusza. Z doświadczenia wiem, że PS lubi gryźć się z wszelakiego rodzaju antyvirusem oraz Windows Defenderem 😛

Opublikowano

Dragon Island oficjalnie wystartował. Zapraszamy wszystkich do gry!

!!! Ważne !!!
Odpalaj grę poprzez Launcher.exe - jeżeli gra nie startuje, śmiało możesz odpalać przez main.exe

Jeśli PS Antihack wyświetla komunikat „xxx file is modified” - oznacza to, że coś zmieniliśmy i musisz uruchomić Launcher.exe, aby zaktualizować klienta.

Opublikowano

Coś tam się psuło na początku wam chyba ale smiga. Stare czasy sie przypominaja bo serwer troche hard na pierwszych lvlach. Wbijac ludziska zebym mial komu dupe skopac hehe

iHacks  <3

Opublikowano
12 minut temu, Miraclee napisał:

Coś tam się psuło na początku wam chyba ale smiga. Stare czasy sie przypominaja bo serwer troche hard na pierwszych lvlach. Wbijac ludziska zebym mial komu dupe skopac hehe

Zacytuje tutaj 2 klasyków : 
"Działa coś?"
"Masz coś na RF" 😄 ?

Opublikowano

Wbiłem, pograłem i ogolnie jest spoko. Szkoda ze taki maly odzew bo wyglada naprawde solidnie, moze sie ludzie jeszcze przekonaja, pozdro 

Opublikowano (edytowane)

Zapraszamy wszystkich do gry. W przeciwieństwie do większości serwerów, nie podkręcamy sztucznie licznika online oraz nie tworzymy nowych kont, by pisać jaki to serwer nie jest wspaniały ponieważ wystarczy wejść i się o tym przekonać! 🙂

Jesteśmy nowym projektem, stąd też zainteresowanie naszym serwerem jest troszeczkę mniejsze. Napewno Nasi Gracze nie narzekają i od samego początku zapewniamy im masę rozrywki na serwerze. 

Pomalutku i konsekwentnie pracujemy nad tym by stworzyć naprawdę wspaniałe "comunity" a nasi gracze cieszyli się dobrą zabawą przez długie tygodnie/miesiące.

Edytowane przez DragonIsland
Opublikowano

Zdecydowaliśmy się zachować tę edycję DragonIsland jako NO DONATE. Zwiększymy ilość Dragon Coinów zdobywanych za zabijanie Goldów, Bossów, Questów etc. aby każdy mógł łatwiej zdobyć VIPa.

Zapraszamy!

2 ważne informacje dla naszych graczy, oraz dla wszystkich którzy mają zamiar odwiedzić nasz serwer !

1) Zmieniliśmy siłę naszych mobów na początkowym etapie, a wygląda to mniej więcej tak :

• Reset 0-3 - 60% siły wszystkich potworów
  • Reset 3-6 - 80% siły wszystkich potworów
  • Reset 6-10 - 90% siły wszystkich potworów 

2) Dodatkowo z uwagi na to, że Donate będą wyłączone całkowicie na pierwszej edycji Dragon Island, poniżej przedstawiamy możliwości zdobycia Dragon Coinów na naszym serwerze.

[Killing Monsters]

• Death King / Gigas Golem / Cursed Eye / Ice Queen / Gorgon - 5 Dragon Coins each.
  • Baby Dragon, Baby Spider, Aqua Gremlin - 5 Dragon Coins each
  • Golden Budge Dragon - 10 Dragon Coins each
  • Golden Goblin,Rabbit,Soldier,Dark Knight, Vepar - 15 Dragon Coins each
  • Hydra, Barlog - 20 Dragon Coins each
  • Spider Mother, Queen of icarus - 25 Dragon Coins each
  • Golden Titan, Devil, Lizard, Iron Wheel - 25 Dragon Coins each
  • Soul Reapers, Red Dragons - 30 Dragon Coins each
  • Golden Tantalos, Golem, Derkon, Crust - 35 Coins each
  • Nightmare Hands - 35 Dragon Coins each
  • Aqua Beast - 40 Dragon Coins each
  • Zaikan - 35 Dragon Coins each
  • Elemental Dragons - 40 Dragon Coins each
  • Golden Satyros, Twin Tale - 40 Dragon Coins each
  • Golden Iron Knight, Napin Dark Elf ( CW ) - 50 Dragon Coins each
  • Golden Great Dragon, Nightmare - 60 Dragon Coins each
  • Erohim, Kundun, Balgass - 75 Dragon Coins each
  • Golden Two Head Dragon - 80 Dragon Coins each
  • Selupan, Medusa - 100 Dragon Coins each
  • Lord of Dragons - 150 Dragon Coins each

[OnlineTime] - Earn 2 Dragon Coins for every 1 hour online time!

[Quests] 

• 50-80 - 10 Dragon Coins for each quest
  • 81-120 - 20 Dragon Coins for each quest
  • 121-160 - 25 Dragon Coins for each quest
  • 161-187 - Dragon Coins for each quest

Zapraszamy serdecznie na serwer!

Opublikowano

Gra sie zacnie, wbijac ludziska bo serwer stabilny, admini pomocni i wiedza co robia, brakuje tylko wiekszej ilosci online do rywalizacji

Opublikowano

Wbijajcie ludziska, z boostem pierwszy resik powinien Wam szybko wpaść. 

Jakbyście potrzebowali jakichś skilli na start, piszcie śmiało na poście 🙂

Opublikowano

Solidny serwer. Wiadomo, sa jakies lekkie niedociagniecia ale poprawiane na biezaco, polecam jeszcze raz bo ciezko o takie serwery dzis

Opublikowano

Również polecam serwer, naprawdę warto tu zagrać, brakuje mi tu tylko jednego, większej iliości graczy do rywalizacji a reszta jest super jak dla mnie. Wbijać to się po nap*erdalamy  na end game i o spoty bo narazie puste. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Boost dla nowych graczy i Offhelper!

Od dziś każda nowa postać otrzyma:

-Seal of Ascension 7 Dni

-Seal of Wealth 7 Dni

-Scroll of Battle 7 Dni

-Scroll of Defense 7 Dni

-Pet Panda 7 Dni

-Startowy set oraz broń +7+luck+4 oraz podstawowe skille.

-Offhelper można używać przez 6 godzin. Auto pickup jest wyłączony.

Aby korzystać z Offhelpera należy zaktualizować grę za pomocą Launchera.

Zapraszamy!

• DragonIsland zmienił(a) tytuł na [Start: 19.04.2024 - 18:00 UTC+2] [Exp: 150x Dynamic] - Dragon Island [Season 6 Custom]
Opublikowano

PubLogo.png

Witamy wszystkich po krótkiej przerwie i zapraszamy na kolejną edycje serwera DragonIsland. Tym razem z nieco większym expem x150. 

Co nowego

-Zbalansowany system Monster (są nieco słabsze niż na edycji x30)

-Słabsze buffy oraz pety w Cash Shop

-Nagrody za eventy/bossy dostosowane do prędkości rozgrywki

-Dragon Talizmany z nowym slotem w Inventory!

-Nowe pety Muun z nowymi slotami w Inventory!

-Offlevel max 10h

-Zwiększona ilość Goldów

Nowa strona a na niej:

-Możliwość Donate( poprzednia edycja odbyłą się bez jakiejkolwiek możliwości donate)

-Do kupienia wyłącznie DragonCoins a za nie VIP Silver/Gold w grze.(brak możliwości kupna seali/petów na exp za prawdziwe pieniądze)

-Market na stronie, który znacznie ułatwia sprzedawanie przedmiotów będą afk lub całkowicie poza domem.

-Prosty w obsłudze Drop List z każdym dostępnym Boxem, Bossem, Eventem w grze.

-Kilka innych przydatnych funkcji

Zapraszamy dnia 19.04.2024r w Piątek o godzinie 18:00!

Opublikowano (edytowane)

Czy server wystartuje o 18:00 wraz z mobami etc. czy moby zostaną dodane np. godzinę później? 

W sumie, po długiej przerwie może czas sprawdzić, co się zmieniło w tym MuO 😄 

Edytowane przez vitas13
Opublikowano
W dniu 12.04.2024 o 13:52, vitas13 napisał:

Czy server wystartuje o 18:00 wraz z mobami etc. czy moby zostaną dodane np. godzinę później? 

W sumie, po długiej przerwie może czas sprawdzić, co się zmieniło w tym MuO 😄 

Klient i rejestracja wystartują na pewno wcześniej, dzień, albo dwa.
Raczej wystartujemy serwer bez mobów i sklepów godzinę wcześniej, aby każdy mógł sprawdzić czy wszystko u niego działa jak należy.