Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

Poszukuję łatwego w obsłudze hostingu Minecraft bym mógł łatwo i szybko stworzyć serwer przeznaczony dla mnie do budowania map i łatwego wgrywania pluginow (voxel, worldquard i voxelsniper). Zależy mi by było proste obsługiwanie beż pobierania tysiąca programów, ma to być prosty serwer bym mógł rozwijać swoją twórczość w budowaniu, a następnie bym mógł po wszystkim zapisać swoją mapę i mieć ją na swoim komputerze. 

Dodam, że zaufałem hostingowi craftserve i się fatalnie rozczarowałem. Wydane 20zl w błoto, niby łatwy w obsłudze a i tak musiałem pobrać fillezille ale cóż, raz mi się udało pośrednio przez ten program połączyć z serwerem by wgrać mapę, później gdy chciałem się łączyć był błąd krytyczny łączenia się z serwerem i tak w kółko. Nawet nie mogę konta na ich śmiesznym hostingu usunąć bo niby źle hasło podaję, a jest prawidłowe. Złodzieje i oszuści, nie polecam z całego serca.

Ktoś poleci jakiś hosting? Myślałem teraz o hostinger, tylko nie chciałbym znów umoczyc pieniędzy. Chcę tylko łatwo uruchomić, wgrać i cieszyć się budowaniem za pomocą pluginow. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Jeśli wygoda używania jest dla ciebie najwyższym priorytetem to pakiet Essentials 4gb od hostingu Bloom (40zł/msc) będzie dla ciebie najlepszą opcją. Jeśli zależy ci na jak najniższej cenie to nada się też pierwszy lepszy darmowy hosting z pterodactylem, np. magmanode.

• 2 tygodnie później...
  • AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Poszukuje łatwego w obsłudze hostingu