Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plusy I Minusy

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem opcji dawania plusów i minusów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja natomiast zgłaszam taką sugestię, żeby usunąć tą opcję dawania plusów i minusów, ponieważ to jest bez sensu. Ludzie próbują przez coś takiego, że tak się wyrażę "zarabiać". Dają klikają gdzie popadnie, żeby dać minusa -.-. Dziękuję za rozpatrzenie mojej sugestii ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Nie dokońca tamten temat jest, żeby banować osoby, które mają dużo minusów, a ten temat jest o tym, żeby tą możliwość dawania tych głupich plusów i minusów usunąć.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Nie dokońca tamten temat jest, żeby banować osoby, które mają dużo minusów, a ten temat jest o tym, żeby tą możliwość dawania tych głupich plusów i minusów usunąć.

Tak ale jakbyś przeczytał tamten temat to byś wiedział, że niektórym chodzi po głowie żeby te plusy i minusy usunąć ;] Także można się tam wypowiadać.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Weteran
Opublikowano

skasowac :>

mniejszy spam bedzie :x

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Tylko, że tak jak Merkon napisał, niektórzy stosują te plusy jako nagroda za odpowiedzenie na pytanie czy po prostu, im więcej + tym fajniejszy użytkownik.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Tylko, że tak jak Merkon napisał, niektórzy stosują te plusy jako nagroda za odpowiedzenie na pytanie czy po prostu, im więcej + tym fajniejszy użytkownik.

Nie lepiej było by wprowadzić (wyjątkowo już) jakieś pochwały?

Opublikowano

o tak zamiast tych plusów minusów etc. zastosować jak już to pochwały, piwka, albo coś co podchodzi pod hacking

Opublikowano

Ludzie często, by się odegrać stawiają minusy. Lub stawiają za nic, bo im się tak podoba.

Sam się spotkałem z czymś takim, że koledzy dają sobie plusy nawzajem. Potem taki udaje koxa, bo nie wiadomo ile ma plusów.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...