Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dodac Do Metin2 Keyloggera

mati678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pytanie jak w temacie

Kolega chciał metina z 2008 r. a ja chciałem wrzucić tam Keylogger tylko nie wiem jak . gdyż chcę znać jego passy metka itp .

pozdrawiam .. oczywiście + lub - ;D

Pomogłem daj +

Opublikowano

chcesz tak kolege wyjebac? jestes idiotą ... [sry za te slowa lecz nie moge] wypierdalaj lamerze koelge wyjebac... i do tego to nie forum od keylogerów

zbyt duża sygna

Opublikowano

Napisałem w temacie dla jasności ''kolegę'' ale to nie jest mój kolega nie będę ci tłumaczył dokładnie co i jak

pzdr ;]

Pomogłem daj +

Opublikowano

Nie potrzebujesz żadnych eksperymentalnych plików wbijasz tylko w spryciarze.pl i masz jak zrobić [kiedyś zrobiłem tak że pobrałem sam keyloger a potem wysłałem gościowi ale trzeba było wybrać email na który mają przyjść <NIE DZIAŁAŁO MI TO ale co masz do zaryzykowania?>]

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

silnybicu ne0sie jak nie wiesz to się nie odzywaj a nie za co -???? nie podoba sie to wy....

Pomogłem daj +

Opublikowano

chcesz tak kolege wyjebac? jestes idiotą ... [sry za te slowa lecz nie moge] wypierdalaj lamerze koelge wyjebac... i do tego to nie forum od keylogerów

skoro mówimy o idiotach jesteś świetnym przykładem i jak nie wiesz to się nie wtrącaj i nie krytykuj ps. kelogerow nie ale od hackowania gry pzdr ;]

e6f347deb9b7f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...