Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukam pluginu dzięki któremu można stworzyć działki tak aby na mapie z działkami był SPAWN (na środku) i od spawnu najpierw były działki np. 50x50, następnie np. działki 40x40, dalej 30x30 i ostatnie 20x20.
Czy istnieje taki plugin który to wygeneruje? Czy może samemu muszę zrobić taką mapę z działkami i spawnem. W takim przypadku jak?

Chodzi też o to żeby gracze mieli pierwszą działkę tą 20x20, a następnie za pomocą komendy "/dzialka powieksz" wykupywali większą działkę 30x30 i kopiowała by się pierwsza działką na tą większą działkę za ileś tam dolarów serwerowych.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano
6 godzin temu, Helios1993 napisał:

Przestudiowałem ten plugin zanim napisałem tutaj mój wpis i szczerze nie potrafię tak zrobić jak opisałem. W tym pluginie (chyba) nawet nie ma takiej komendy dla gracza jak "/dzialka powieksz" (wiem, że tam są komendy po angielsku ale wiadomo o co chodzi).
Jeżeli potrafiłbyś mi to wytłumaczyć albo chociaż nakreślić jak to zrobić to byłbym wdzięczny.