Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam takie kilka pytań na które chciał bym dostać konkretną odpowiedź otóż mam taką mobilną grę o nazwie Super Mechs, jest to gra o robotach gdzie się tłuczemy w 2d moje pytania są o Cheaty bądź jakieś exploity:

Chciał bym zmienić daną walutę w grze jaką są Tokeny bądź złoto ale żeby to zrobić potrzeba zmienić to w client, da radę pobrać to na kompa i patrzyłem to są tam jakieś pliki do zmodyfikowania ale nie znam się na tym,czy istnieje jakiś sposób na zcheatowanie tego? Jestem na takim pewnym serwerze gdzie sprzedają ,,zmodowane tokeny'' i żeby zobaczyć czy nie walą w chu*a kupiłem 5k za 15$ (w grze normalnie 269zl) i działa to, gościu jakimś sposobem zrobił to, nie wiem da radę jakiegoś exploita napisać albo grę połączyć ze swoim serwerem czy coś? Ktoś umie to robić bądź cokolwiek to niech się odezwie zapłacę za taką usługę bądź wytłumaczeniu mi.

Drugie pytanie jest o to czy da radę zrobić 1/1 kopie tej gry na swoim własnym prywatnym serwerze? Z góry dzięki za odp o pozdro

• 1 rok później...