Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem w odzyskaniu konta w lolu pisałem już z 4 zgłoszenie po dyskusjach ze supportem dochodzili do wniosku że to nie moje konto. Ma ktoś jakieś porady jak to konto odzyskać, ponieważ oni zadają pytanie o pierwszych bohaterów, pierwszy zakup za rp i inne takie rzeczy gdzie konto ma prawie 10lat i ciężko takie coś pamiętać a pisząc im że mam adresy ip sieci i urządzeń na jakich grałem, wszystkie faktury za zakupy rp na mailu, że otrzymałem smsa z kodem weryfikacji chwile przed tym jak straciłem dostęp to dla nich chyba nie są to ważne informacje i mam wrażenie jakby dostawał odpowiedzi kopiuj wklej i to tyle. Próbowałem się kontaktować z angielskim supportem lecz odpowiedź i tak dostaje od polskiego.

Opublikowano

Nie wiem co angielski suport ma do tego jak mamy polski i tam to jest kierowane ale mniejsza o to.

Proponuje napisać mail na którym konto było pierwotnie założone z tego maila się kontaktować, jak masz dowody zakupów RP to zajdź pierwsze liczą się daty i numery ref, email o aktywacji konta wiesz ten z "Witaj nowy przywoływaczu" czy jakoś tak.

A jeżeli konto było kupione na allegro to przykro mi nic nie zrobisz nie jesteś ani nigdy nie byłeś jego właścicielem.