Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Z Pendrive'A

olokos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gdy włączam pena do kompa i wgrywam metina na pendrive to status serwerów to ... czyli nie odpowiada gdy właczam torrenta to

"komputer zewnętrzny lub host aktywnie odmawia połączenia" zapora wyłączona antywirusa nie ma ... proszę o pomoc będą ++ lub --

Opublikowano

Chodzi Ci oto, że z pendrive'a gra nie chce iść ??

Musisz mieć na kompie go bo na pendrivie część gry nie da się ściągnąć przez torrent i dlatego Ci nie działa metin...

Opublikowano

Chodzi Ci oto, że z pendrive'a gra nie chce iść ??

Musisz mieć na kompie go bo na pendrivie część gry nie da się ściągnąć przez torrent i dlatego Ci nie działa metin...

no to zainstalowałem metina 2 tak samo jak zainstalowałem emt2 żeby zpatchował metina i wUJ! -.-

Opublikowano

1.Pen ma zbyt mala przepustowosc danych zeby z niego grac w czasie rzeczywistym

2.Nie mozesz update'a zrobic na penie bo torrent patchuje pliki, a teoretycznie nie ma wtedy na to Twojej zgody

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać w metin2 na Pendrajvie, to najlepiej ściągnij Metin2 KamerMod i zainstaluj go na tym gwizdku ^^ Tylko tak się da. Ja w szkole tak zrobiłem( poblokowane bylo. tylko 100mb można było zgrać na Pulpit ) To właśnie KrMod + Pendek i wszystko ok.

Opublikowano

Ja akurat normalnie grałem w Metina2 (jak i w ShayiePL) z Pendrive.

W szkole.

0 problemów

eveye.gif - RoBuS Jinno Body - 0lvl (Narazie:P)

Nicki na serwerach:

UraHara

RoBuS

Robo2155

Quyen

Znasz mnie i będziesz grał na Evenye Pisz:))

Opublikowano

ale problem w tym, że działało na penie :/ dobra nieważne zainstalowałem i ciągle przy torrentowaniu pokazuje się to KLIK a gra jest na pececie ... jak jest kamer mod to poprostu się nie pokazuje status serwów ... PROSZĘ O POMOC! DAM + lub - i 5* !!! :(

Opublikowano

Hmm...

najpierw spróbuj spatchować metina i wszystkie hacki czy co tam chcesz, a dopiero później wrzuć go na pendrive.

Ale nie wiem czy to będzie działać.

Opublikowano

sam mam metka na prndrive gdy chce grac na laptopie

tez nei dzialal ale wpadlem na pomysl ze wystarczy zrobic tylko obejscie.

po tej operacji bedzie dzialac bez zgrywania na kompa

pomoglem daj + :)

@up zrob obejscie i odpal przez nie pomoze

Opublikowano

Odmawia Ci połączenia z internetem.

do tego sam doszedłem ale co zrobić? ;|

@up2 jak je zrobić żeby działało na najnowszym patchu? bo ściągnąłem ze strony żeby nie torrentować patcha z metin2 board i to dalej wyskakuje a jak mam obejście to 2 komunikaty i lipa ... hs blokuje obejście -.-

Opublikowano

Jeśli zainstalujesz mojego patcha 3.2 to będziesz miał działające obejście i nie bedzie hs czyli powinno działać.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Póki zrobili torrenta to niemożliwe ale wystarczy obejście zrobić:\

1. Otwórz Notatnik i wpisz: metin2client.bin

2. Zapisz jako metin2.bat

3. Uruchom i git :)

Opublikowano

na pendrive często są virusy, ja mam takie, że mój leży w kartonie bo jak podłącze do kompa to rozwala dyski :D

Przeskanuj go

9rskk1.jpg

Opublikowano

wirusów nie ma :) ale andrzejt zrobiłem co każesz i ...

Tylko na monolicie czy na reszcie też?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

no zajebiście kurwa! ;/ prosiłem o pomoc i huja dostałem ... a jak ktoś wrzuca cheaty to zaraz ktoś wchodzi -.- ale cóż witam w polsce -.-

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...