Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja, mam problem z serwerem otoz, posiadam silnik magma w wersjie 1.18.2, najpierw skonfigurowalem pluginy wgralem po kolei, dzialaly wszystkie bez problemu, jak byla informacja o aktualizacji to je zaaktualizowalem. Potem przyszedl czas na wrzucenie paki modow. Jest to Better Mc 2 bodajze, pobrany ze strony chyba curse forge.

Najpierw serwer nie chcial w ogole odpalic dwa razy wyrzucilo crash, cos tam wyczytalem ze w paczce cos z forgem bylo nie wiem czy to byl silnik gry czy cos podobnego - usunalem no i cos juz ruszylo, serwer sie nie uruchomil, ale nie zcrashowal. Znowu uruchomilem ponownie i tym razem caly sie wlaczyl, wszedlem na serwer z paczka no i wszystko dzialalo do momentu, kiedy nie wszedlem na jakies proste bloki to nawet nie byly zadne dodatkowe z paczki. Najpierw sie bugowalem w powietrzu, bloki znikaly na fly musialem sie wydostac. Potem inne bloki podmienialy tekstury. Podrzucsm link jak to wygladalo.

https://www.youtube.com/watch?v=pKonk8YPy5E&ab_channel=mlodyborek

Czy to moze jakis problem miec plugin czy bardziej tu wini modyfikacja?

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Opublikowano

Magma to bardzo niestabilny silnik, który jest rozwijany przez osoby odpowiedzialne za ataki hakerskie (głównie z wykorzystaniem luki log4shell). Przeinstaluj cały serwer i uruchom go na silniku Forge.

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Błędy na serwerze - bloki znikają i podmieniają tekstury