Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ogólnie mam problem, mam 2 pary słuchawek i nie wiem czy to jakaś klątwa ale w jednych słuchawkach działa dzwięk ale nie działa mikrofon, lecz w drugich nie dziła dzwiek ale działa mikrofon. Te drugie słuchawki zostały kupione niedawno bo myślałem że to zaradzi ale nie, myślałem może nad zepsutym mini jackiem ale i mikrofon i sluchawki pokazuje że działaja poprawnie, jak ma ktoś jakiś pomysł to prosze o pomoc ( mam windows 10 ) 

Pozdrawiam

Opublikowano

Specyfikacja sprzętu, modele słuchawek. Próbowałeś aktualizować sterowniki Audio? Standardową procedurę naprawy poprzez DISM i SFC wykonywałeś?

Możesz podesłać mi log systemowy. Eksport logów systemowych: W Podglądzie Zdarzeń rozwiń Dzienniki systemu Windows, na dziennik System kliknij PPM -> Zapisz wszystkie zdarzenia jako... i zapisujesz, następnie plik podsyłasz.

Opublikowano

Sterowniki każdy sprawdzony i zauktualizowany, musze spróbować z tym DISM i SFC spróbuje dam znać

Bo normalnie dzwiek ze słuchawkek działa ale mikrofon, słychać tylko szum, sterowniki każdy został zaaktualizowany

Opublikowano

Nadal nie wiem jakie masz słuchawki i nie znam specyfikacji sprzętu. Log systemowy też wypadałoby jednak podesłać, może gdzieś występuje konflikt lub jakiś inny problem, który został zarejestrowany w logu.