Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odkupię działające pliki Xenoxa z lat 2012-2014 na własny użytek pod hamachi - Przeczytaj najpierw całą treść tematu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Jak w tytule szukam paczki najlepiej zawierająca client'a+bazę i maszynę z Xenox'em MT2  z lat 2012-2014 pod hamachi. Nie chcę nic na tym tworzyć itd. Zależy mi tylko na tym , aby jak za dawnych lat z kolegami uruchomić starego Xenoxa na którym najlepiej nam się grało i trochę pograć. Może to zabrzmi śmiesznie ale mam ogromny sentyment do tego servera mimo upływu lat.  Mogę jakoś pomóc generalnie mam jakieś sf xenoxa + rozpakowany folder pack każdego tam pliku aczkolwiek nie mam pewności,że jest to rozpakowany ten ostatni client. Podchodziłem już do tego kilka razy i kilka weekendów na to poświęciłem aby to połatać wszystko żeby to jakoś działało  , a efektów brak i na tym już się poddałem bo czas leci a do przodu nic nie poszło u mnie. Stąd moje pytanie może ma ktoś gotowca takiego na sprzedaż ? 

#Za hejty w stronę , że to banalne i proste jak mam jakieś pliki to postawić,szczerzę podziękuję. 

Pozdrawiam 😉

Opublikowano

Mało kto ma te pliki a temat jest na tym forum.
Wiec jesli jeszcze tam nie zagladałeś to polecam wejsc sobie i pokombinowac z nimi.

Generalnie radze uważać przy zakładaniu takich tematów bo zaraz sie zleca ludzie co będą Ci wciskać gotowce co mało maja wspólnego z xenoxa czy inny szajs.

Opublikowano

Witaj , próbowałem na tych plikach podziałać ale nic z tego nie zrobiłem sensownego bo ciągle mi się Client wywalał:/