Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

osas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedno wazne pytanie mam.... przykladowo :

mam dobre konto 3 bronie na perm itp. i nie uzywam na nich hackow, ale chce zalozyc drugie konto zeby uzywac hacki, to czy jest szansa ze dostane bana na konto na ktorym hackow nie uzywalem czyli na oba konta ???

Opublikowano

hmm ja tam nie wiem, ale kilka osób pisało że dostało bana na konta na których nie hackowali. coś w to nie wierzę, bo sam miałem kiedyś konto do glitchowania (za czasów bety) i na nie dostałem konto a na normalnie nie .

Opublikowano

Po 1 Jeśli masz np. Neostrade(TP) to masz też zmienne IP

Po 2 Jak to mietek ujął szansa na dobrym hacku jest mała że cię złapią

Po 3 Nexon ma tylu graczy że szansa że zainteresują się właśnie tobą jest mała;))

Opublikowano

Niby jest szansa że dostaniesz bana na IP, ale tak jak kolega wyżej powiedział, jak masz Neostrade masz zmienne IP, więc nie masz szansy że dostaniesz bana na IP.

W ogóle ja myślę że Nexon bardzo rzadko daje bany, bo im się poprostu nie chce przy takiej ilości graczy ;)

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !