Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chwilowa Przerwa .KomorniK MuOnline Polski serwer Sezonu 18. Exp x300 Max statystyki 62k.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

komornik1.png

Website

http://komornikmu.pl

Discord

https://discord.gg/ksPpZkCmrd

Przepraszam wszystkich graczy ale przez moje niedopatrzenia i błędy które popeniłem przy konfiguracji liczba graczy spada i to nie wróży za dobrze na przyszłość dla serwera. Pozatym niektórzy gracze zaczęli wykorzystywać owe Bugi dla własnych celów bez jakiejkolwiek informacji do mnie. Jest mi z tego powodu przykro i zawiodłem się jako człowiek który chciał zrobić coś dla graczy. Może nie jestem super adminem z wieloletnim doświadczeniem ale staram się jak mogę aby stworzyć coś fajnego aby można było miło spędzić troszkę czasu. Serwer zostanie zamknięty. Będzie otwarty na nowo jak ustawię wszystko tak jak ma być. Człowiek uczy się na błędach

Edytowane przez KomorniKMuOnline
Zmiana ustawień
Opublikowano

Powodzonka w konfiguracji, sam mam te pliki więc wiem co cię czeka 😉 trzymam kciuki za was 

Opublikowano

Pliki skonfigurowane już w ok 80% 🙂 Bardziej interesują mnie jakieś pomysły co do potrzeb naszych "Graczy Rodaków" 🙂 Pliki mam z już działającego serwera na arenie międzynarodowej ale że teraz jest tych serwerów multum i ciężko zawalczyć o graczy to postanowiłem spróbować z Polską sceną. Pozdrawiam

Opublikowano
13 minut temu, sqbnc napisał:

S18 a tfuu, katorga a nie gra 

Wystarczy się dobrze nauczyć Sezonu 18 i gra staje się przyjemna 😉 O wiele ładniejsza grafika i dużo ciekawych opcji 😉 Trzeba iść z biegiem czasu i się uczyć nowych rzeczy

Opublikowano

witam, jestem starym graczem muOnline wlasnie przegladam to forum i tak sie zastanawiam, kiedy planowany start serwera chetnie poexpie na jakims privie z ciekawymi ustawieniami chociaz s18 to juz nie moja bajka . czekam na odpowiedz pozdro

Opublikowano (edytowane)

Witam. Co do startu to jeszcze chwilę trzeba poczekać 🙂 Najważniejsze to w jak najlepszym stopniu dopracować ustawienia 🙂 Sezon 18 jest bardzo rozbudowany i posiada wiele ciekawych eventów i wydarzeń z którymi gracz na pewno nie będzie się nudził, także polecam spróbować poznać lepiej Sezon 18.

w
Opublikowano (edytowane)

Zapraszamy na testy serwera 🙂 Każda osoba która weżmie udział w testach serwera otrzyma status konta VIP na 3 dni 🙂 Pozdrawiam

Zmiana ustawień
  • KomorniKMuOnline zmienił(a) tytuł na BETA TESTY KomorniK MuOnline Polski serwer Sezonu 18. Exp x300 Max statystyki 62k.
  • 2 tygodnie później...
  • KomorniKMuOnline zmienił(a) tytuł na Start Serwera 23.06 godz. 20:00 KomorniK MuOnline Polski serwer Sezonu 18. Exp x300 Max statystyki 62k.
  • KomorniKMuOnline zmienił(a) tytuł na Start Serwera 30.06 godz. 19:00 KomorniK MuOnline Polski serwer Sezonu 18. Exp x300 Max statystyki 62k.
  • KomorniKMuOnline zmienił(a) tytuł na Chwilowa Przerwa .KomorniK MuOnline Polski serwer Sezonu 18. Exp x300 Max statystyki 62k.