Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot na pla?

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
5 godzin temu, Kapishon20 napisał:

Ja też szukam widziałem na yt są filmiki że działają... Może być płatny 

Podbij na priv mam sprawdzonego działającego 

Opublikowano
19 godzin temu, alelaska napisał:

to ja mam platny ale ze wszystkimi funkcjami ,a nie tylko sam fishbot

A możesz powiedzieć co to za bot? Jestem zainteresowany.

Bez nazwy.png

Opublikowano
W dniu 29.04.2023 o 17:50, danielkowy12 napisał:

Widze ze ludzie robia jakas wielka tajemnice z nazwy , MemoryBreak Turecki m2bob to jest 😉 Pozdro 🙂

Turecki m2bob xDD

1 minutę temu, alelaska napisał:

Turecki m2bob xDD,i uwazasz ,ze taki m2bob dopusilby sie tego zeby boty sie wylaczaly po godzinie dwooch jeden,dwa klienty .Niewarte ceny 🙂

/niereg. sygna

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 29.04.2023 o 17:50, danielkowy12 napisał:

Widze ze ludzie robia jakas wielka tajemnice z nazwy , MemoryBreak Turecki m2bob to jest 😉 Pozdro 🙂

Nie dość że robią tajemnice, to jeszcze telezakupy mango organizują. Prześcigają sie tylko żeby sprzedać dostęp do bota którego nie sa właścicielami. Kiedyś to forum było centrum pomocy, pomysłów,zajawki a teraz to bazar.

Bez nazwy.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 25.05.2023 o 05:15, kryczu5 napisał:

Nie dość że robią tajemnice, to jeszcze telezakupy mango organizują. Prześcigają sie tylko żeby sprzedać dostęp do bota którego nie sa właścicielami. Kiedyś to forum było centrum pomocy, pomysłów,zajawki a teraz to bazar.

Nigdy nie było centrum pomocy,poza tym  malo osob juz tu wchodzi,a nie tak jak kiedys na poczatku metina,ta gra juz dawno zdechła.Po 2 po co mamy komuś coś pomagac skoro nic z tego nie mamy ,a ludzie tylko daj daj i gucio  z tego masz  i nie rozumiesz pewnych spraw,bo kiedys byliśmy dziećmi ,wiecej  czasu wolnego i dlatego bylo wiecej osob zeby sie cos poradzic,a po 3 jakby coś działalo to by ktos wstawił dzialajace na forum i update niz takie dopytywanie chociazby tworcy  .Skoro nic tu nie ma nic sie nie dzieje to po co walkowac ten temat czy cis jest,jakby bylo to tworca wrzuci  .Poza tym  ludzie szukaja darmowych wspomagaczy ,a to juz nie te czasy kiedys nylo wszystko za darmo,a teraz ludzie pomysleli skoro jest popyt ,jest podaz ibteraz wszystko jest platne .

/niereg. sygna