Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie przed każdym projektem Ero/Cannzas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim chciałbym was wszystkich ostrzec aby nie brać współpracy u Ero/Cannzasa niestety każdy jego projekt jest postawiony na zarobek i kradzieży PLN.W przeciągu miesiąca było u niego 2 Techników helpdev oraz ja.Założenie projektu remastered było wystartowanie z czymś nowym ale niestety dalsze próby do jego zaćpanej głowy skończyły, że wystartował z tym samym.Kłamstwa tego człowieka doprowadziły do takiej rzeczy gdzie każdemu wmawiał, że jego serwer stoi na ovh a prawda była inna niestety na wepph.Każdy jego projekt był nastawiony na aby zarobić więcej i więcej.Zamieszczam SS zarobku z Evelisa gdzie jego maszyna była za 50zł.Jeśli potrzebujecie więcej dowód i ss zapraszam do kontaktu devmt2#9449

329943313_1617383832040911_7266204943420458678_n.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem was trochę, po jakiego uja wchodzicie we współpracę z nim skoro pod praktycznie każdym jego tematem na tym forum odnoście czy to o współpracy czy reklamy serwera. Jest mówione jak wyglada z nim współpraca i jakim jest człowiekiem czy to przeze mnie czy kogoś innego, a wy jak te bezmyślne baranki ślepo za nim idziecie.

Tam współpraca to jeszcze jeszcze ale wydawanie kasy na jego serwer to jest już szczyt głupoty. Ja rozumiem ze moja kasa moja sprawa, będę wydawać na co chce! Okej, ale nie przychodzicie później z płaczem ze was okradł itd…

Już pomijam jego zachowanie gdzie, gdzie chłopak ewidentnie nie potrafi się normalnie zachować i woli wyzywać niż normalnie prowadzić rozmowę.

Jeśli nie tutaj to nawet na zonie możecie się szczerzej doinformować odnoście tego wyżej wymienionego pana. Tam jest praktycznie dość sporo osób które mogą  wam opowiedzieć całkiem  ciekawe rzeczy o tym gościu.

No ale cóż widocznie niektórzy musza tego doświadczyć  na własnej skórze niż posłuchać ludzi którzy mieli z nim styczność.

@TEMOO daj te screeny do tematu to nie trzeba będzie potem wszystkich zdj osobno pod następnymi postami canzasa dodawać, tylko jeden link ze wszystkim.

Edytowane przez Insigin

• 2 miesiące temu...