Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack/przyciąganie mobów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby jest od kamera, kiedyś go używałem 2013-2015r. wróciłem właśnie do gry po 6-7latach jakiś miesiąc temu i zobaczyłem, że jest pełno botów na globalu i ulep po 200 szt powystawianych na bazarze i chciałem go pobrać ale się zdziwiłem. Teraz widzę, że w paczce od kamer moda są 2 pliki, z czego są one dość dziwnie zatytuowane moim zdaniem a antywirus wykrywa trojana, ale coś mi świta, że kiedyś też chyba antywirus wykrywał trojana, ale było przecież więcej plików niż tylko dwa... chyba że się myle 😉

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano
W dniu 8.12.2022 o 00:54, Baszeg121 napisał:

Witam, działa jakiś multihack na Metin2 Polska ? chciałbym tylko przyciąganie mobów, dajcie znać

Wiem ze offtopic, ale ja kupilem sobie lalakera1 za chyba 15zl kryptowalutami.

I jest tam wszystkoo.

ie068n.jpg
Opublikowano
W dniu 13.12.2022 o 22:57, ShastaMan napisał:

Wiem ze offtopic, ale ja kupilem sobie lalakera1 za chyba 15zl kryptowalutami.

I jest tam wszystkoo.

którego lalakera kupiles ? v2 / v3 / v4 ???

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 15.12.2022 o 23:40, ShastaMan napisał:

v5 kupiłem, on dziala na serwerach gameforge

v3 i v2 chyba nie

moglbys opisac lub nagrac wszystkie funkcje jakie ma ?,nawet pokazac na dc na wspoldzieleniu ? i czy jestes zadowolony ? i ile kosztuje na miesiac ?, i jak wogole kupic kryptowalutami ?

/niereg. sygna

Opublikowano
W dniu 4.04.2023 o 19:02, alelaska napisał:

moglbys opisac lub nagrac wszystkie funkcje jakie ma ?,nawet pokazac na dc na wspoldzieleniu ? i czy jestes zadowolony ? i ile kosztuje na miesiac ?, i jak wogole kupic kryptowalutami ?

v5 jest obecnie darmowy, możesz sobie pobrać i sprawdzić, wystarczy się zarejestrować na stronię wersji v5. Lalaker pod gf'a była aktualizowany jakieś 9 dni temu, więc raczej śmiga

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano
W dniu 7.04.2023 o 22:18, Elevate napisał:

v5 jest obecnie darmowy, możesz sobie pobrać i sprawdzić, wystarczy się zarejestrować na stronię wersji v5. Lalaker pod gf'a była aktualizowany jakieś 9 dni temu, więc raczej śmiga

Red bany sypią się za niego aż miło 1 dzień i masz red bana pobocisz z 5-6h i dupa

Opublikowano
W dniu 9.04.2023 o 22:16, Kapishon20 napisał:

Red bany sypią się za niego aż miło 1 dzień i masz red bana pobocisz z 5-6h i dupa

co ty gadasz XD,to bez sensu jego uzywac,bo są inne  wiadomo nie sa stabilne i wylaczaja sie clienty ,ale brak red banow

/niereg. sygna