Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S3][x2][NoReset] MU Moldova [Started 26.11.2022]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

image.png

[S3][x2] MU Moldova [Started 26.11.2022]

Website: http://mu-starnet.md

Discord: https://discord.gg/EYWEcb7z8p

-Version: Season 3
-Experience: x2 [VIP+x1] (NoReset)
-Item Drop: 80% [VIP+10%]
-Maximum Level: 400
-Events Season 6: Illusion/Mirror/Gaion
-Custom: Bosses / Maps 

-Off level, Off store, Lucky wheel, Jevel store, Show current events, invasions
-Elf Buff: Up to 100 level
-Combo Attack: Available
-Creation Level Wizard/Knight/ELF: from 1 level, Gladiator: from 220 level, Lord:
from 250 level
-Points per Level: Wizard/Knight/ELF: 5 Points, Magic Gladiator/Dark Lord: 7 Points
-No Socket
-No FO Items
-Max 3 excelent options per item
-Mu Helper Start: lvl 10
-Advanced Quest system: 501 quest = 5000 Points
-X Shop (Reasonable Donate)
-Currency Server: WebPoint/GoblinPoint/WCoin 

Edytowane przez Ventori
Opublikowano
20 godzin temu, Talmud napisał:

duzo polakow gra?

Nie zbyt wiele, ale serwer nie był reklamowany na zbyt wielu forach. Mnie osobiście się gra przyjemnie, czuć klimat starego globala z wczesnych wersji. Dawno już nie było takiego serwera no reset low exp.

Opublikowano
21 godzin temu, Talmud napisał:

zajebisty server jest co robic 😄 bardzo duzo questow za ktore sie dostaje pkt do wbicia statow serca medale jwl 

Można by zrobić guild albo jakiś discord i się zebrać razem. Ja póki co napisałem do admina na oficjalnym discordzie serera o zrobienie sub kanału dla Polaków. Co do guild niech ktoś zrobi, byle nawet tymczasową bo ja i tak bije lvl do dl'a.

Opublikowano

ja na razie maly lvl 100 bo sie zajmowalem questami a nie expieniem 😄 teraz stoje z q do 131 lvl 😄 wiec jest czas na expienie 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 18.12.2022 o 21:51, miazga1989 napisał:

te exc sety, bronie i wingi +15 na tak wczesnym etapie gry to skąd? limit postaci na IP jest?

Serwer ruszył 26 listopada, więc minęło już ponad 3 tygodnie od jego startu. Drop jeweli jest nawet duży, poza czystym dropem z mobow możesz wydropić je z box of heaven, box of luck oraz dodatkowo co kilka godzin za aktywną grę wylatują Ci po Twoją postacią 2 losowe kamienie. Limit postaci nie wiem ile wynosi, ale sam gram na 4 konta z czego 1 to dropek więc osobiście nie narzekam na kamienie i sam w tej chwili mógłbym spokojnie wykręcić 1 set na +15 a gram od początku. To że widzisz u niektórych dobre exc +13/15 to tylko i wyłącznie przez użycie nowych kamieni takich jak jewel of excellent. Można je zdobyć w item shopie oraz z dropu z inwazji z boków.

Admin zmodyfikował kilka rzeczy takich jak np. składniki do zrobienia chaos broni, wingów 1 i 2lvl. Super pomysłem jest system questów, który nie jest zrobiony na odwal tylko wymaga od Ciebie np. zebrania czegoś/wycraftowania. Dodatkowo jest kilka nowych map i wiele innych ciekawostek. o których nie ma sensu się rozpisywać, kto będzie zainteresowany to wejdzie  i sam zobaczy/oceni. Mnie osobiście gra się zajebiście, nawet mimo tego że licznik oscyluje w granicy 100 online i nie ma zbyt wielu rodaków. Dawno już nie grałem na tak ciekawym serwerze non reset, gdzie widać że admin nie postawił gotowca tylko wszystko od zera ustawiał tak by nie znudził się serwer po tygodniu gry. 

Opublikowano

za chwile bedzie CS jak tylko 25 graczy osiagnie 300 lvl 😄 mamy gildie i mamy szanse na CS 😄 wiec zapraszam do gry sluze pomoca nick PanTalmud