Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To Już Jest Za Wiele

pekens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem to popierdolić i w tym momencie wykasować metka do privów ale zrobię to jak napisze ten post, pisze go tak żeby się pożalić na te wasze zajebiste Privy ( nie obrażając serwerów stojących od połowy roku ) ja tego nie rozumiem kurwa robiąc serwer chyba jesteście tego świadom ze jak pobieracie kaskę czy czas poświęcony graczom to już chyba nie ma odwrotu żeby serwer jebnął lub jak robicie dedyka 24/7 to się tego trzymać a nie kurwa admin włącza serwer po iluś tam godzinach nie mogę tego pojąć serwer dedykowany dajmy na to TurionMT2 - ja pierdole porażka działa idealnie przez 2-3 dni a tu jeb konta nie ma serwer OFF admin sobie pobierał opłaty za itemki lub wymieniał za itemki na polskim serwerze globalnym Twierdza... nie udaje mu się zarobić a huj co mi tam RES ACC. i tak jest wiele serwerów więc jak tak macie robić serwery to ja pierdole idę na pewny serwer Globalny Metin2.PL. a nie stracę czasu w huj i jeszcze mi usuną konto, już rozumiem ze padnie 4fun serwer czy co bo to sie nudzi ale żeby dedykowany serwer padł po 2-7 dniach to jest szczyt wszystkiego... Dobra ciul to moje pierdolenie huja da. Pozdrawiam i proszę bez wyzywania itd bądźmy poważni i to jest prawda.

Na serwerze gram pod nazwą postaci: Manson lub xx

Opublikowano

To graj na globalach i zobaczymy kto nie ogrania serwerów, nie musisz się nam żalić, wystarczy mamie, administracja MPC nie stawia serwerów, a więc to nie ich wina.

Opublikowano

To prawda w 100%...

Grałem na Turion, i dla adma dałem Rib+7 ..

Porażka, masz + kolego, wiem jak to jest ;o

PMK3yt4.png

Opublikowano

To graj na globalach i zobaczymy kto nie ogrania serwerów, nie musisz się nam żalić, wystarczy mamie, administracja MPC nie stawia serwerów, a więc to nie ich wina.

kolego ja do administracji forum nie mam nic, ponieważ super forum i bardzo pomocne ja kieruje swoje "żalenie" do administracji dodajmy nieodpowiedzialnej za powstawanie takich serwerów

Na serwerze gram pod nazwą postaci: Manson lub xx

• Dodaj nową pozycję...