Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Albion Online - Czy warto? Poradnik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie,

Szukam jakiejś fajnej gry na telefon i znalazłem Albion Online. Okazało się że jest też na PC co mnie ucieszyło. Zacząłem grę i wydaje mi się dość skomplikowana. Przeszedłem samouczek i skóruje zwierzęta na razie tylko. Szukałem na necie poradników to wszystko co znajduje to jeden wielki bełkot, a nie mam czasu oglądać kilkanaście godzin filmików których nie rozumiem by znaleźć jakiś normalny poradnik na start. I tu moje pytanie jest gdzieś kompletny poradnik na start? Oraz czy warto zaczynać grę jak tyle osób w to gra to czy jest jakaś szansa by nie zginąć na czarnych i czerwonych mapach? Gram głównie solo może dojdę do gildii, ale zanim poświęcę jakieś PLN lub więcej czasu chciał bym informacje o tej grze zdobyć. W szczególności, że nie ma podziału na serwery. Niby pola czarne są spore, ale zanim dojdzie się na odległą mapę czeka mnie śmierć. A gdzie zabawa? Stąd moje pytania czy warto zaczynać przygodę w Albion online czy nie? Jak warto to poprosiłbym o jakiś poradnik. Z góry dziękuję za pomoc.