Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzien dobry mam problem z Protection Stone

Informacje:

Poprostu mam ten plugin w folderze plugins i poprostu jak wpisuje /plugins w mc to mi sie nie wczytal mam 11 pluginow a powinienem miec 12 

Edytowane przez OliMaster_pl
  • OliMaster_pl zmienił(a) tytuł na Problemy z Protection Stone
Opublikowano
1 godzinę temu, Helios1993 napisał:

Wyślij plik latest.log z folderu logs.

Znalazlem w konsoli to:

[20:40:46] [Server thread/WARN]: Legacy plugin ProtectionStones v2.0 does not specify an api-version.

[20:40:46] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins/ProtectionStones_2.0 (1).jar' in folder 'plugins'

Opublikowano

Skąd wziąłeś te pluginy? Wygląda to na starego gotowca. Powywalaj wszystko co tu jest i ręcznie pobierz najnowsze wersje pluginów. Zmień też silnik na najnowszego Papera, spigot jest bardzo przestarzały i przepełniony różnymi błędami oraz lukami w bezpieczeństwie.

Opublikowano
W dniu 9.11.2022 o 16:50, Helios1993 napisał:

Skąd wziąłeś te pluginy? Wygląda to na starego gotowca. Powywalaj wszystko co tu jest i ręcznie pobierz najnowsze wersje pluginów. Zmień też silnik na najnowszego Papera, spigot jest bardzo przestarzały i przepełniony różnymi błędami oraz lukami w bezpieczeństwie.

SpigotMC wziolem pluginy, Nie moge bo robie to na hostingu TITANAXE i sie nie da zmienic silnika

Opublikowano

Titanaxe pozwala na ręczną instalację silnika, jednak zalecam jak najszybciej zmienić hosting. Jest on jednym z większych oszustw i na publikę serwera na nim nie otworzysz. Te pluginy nie były pobierane ze spigotmc, ponieważ aby pobrać tak stare wersje każdego z nich to trzeba pogrzebać bardziej niż podczas pobierania najnowszej wersji. Jest to albo gotowiec, albo zawalony starymi plikami folder Downloads na twoim komputerze.