Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grac teraz w diablo 3?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy warto grac teraz w diablo 3?

Dawno temu jak diablo 3 battlechest bylo na promocji mialem okazje je kupic, ale nie kupilem.

Teraz kupilem diablo 3 ze wszystkimi dodatkami na promocji i mam rozkmine czy dobrze zrobilem.

Wydalem 130zl, mogę zwrócic.

Nie wiem czy będę grał po kampanii.

Mam dosyć słaby komputer i to jedna z takich "lepsiejszych" gier chyba.

Grałem w starter i nawet mi się podobało. Tylko wlasnie nie wiem czy spodoba mi się gra "po kampanii".

Edytowane przez ShastaMan
.
ie068n.jpg
Opublikowano

Według mnie gra po kampanii straciła już swój sens po wbiciu maksymalnego poziomu wbija się poziomy mistrzowskie, które wbija się niezwykle banalnie gdyż wystarczy, że na multi dostaniesz jakiegoś prosa co Cię zabierze na głęboką szczelinę wysokiego poziomu i tak jak ja pamiętam że w godzinę takiego biegania(biegania bo ty na takiej szczelinie jesteś bezużyteczny zadajesz mało i giniesz na jedno uderzenie) miałem już 500lv i ekwipunek, który po czasie szedł tylko na przetopienie. Trudno mi powiedzieć ile ogólnie ludzi gra teraz w Diablo III ale zazwyczaj na tygodniu i w środku sezonu na czacie polskim widzę maks ze 20 osób. Oczywiście można i kilkakrotnie przejść fabułę kilkoma postaciami ale jeżeli nie grasz postacią hardkorową albo sezonową to te poziomy mistrzowskie przenoszą się również na tą nową co sprawia, że gierka nie daje już wyzwania. Chyba lepiej poczekać na IV ale zrobisz jak chcesz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 5.11.2022 o 11:58, Lukora napisał:

Według mnie gra po kampanii straciła już swój sens po wbiciu maksymalnego poziomu wbija się poziomy mistrzowskie, które wbija się niezwykle banalnie gdyż wystarczy, że na multi dostaniesz jakiegoś prosa co Cię zabierze na głęboką szczelinę wysokiego poziomu i tak jak ja pamiętam że w godzinę takiego biegania(biegania bo ty na takiej szczelinie jesteś bezużyteczny zadajesz mało i giniesz na jedno uderzenie) miałem już 500lv i ekwipunek, który po czasie szedł tylko na przetopienie. Trudno mi powiedzieć ile ogólnie ludzi gra teraz w Diablo III ale zazwyczaj na tygodniu i w środku sezonu na czacie polskim widzę maks ze 20 osób. Oczywiście można i kilkakrotnie przejść fabułę kilkoma postaciami ale jeżeli nie grasz postacią hardkorową albo sezonową to te poziomy mistrzowskie przenoszą się również na tą nową co sprawia, że gierka nie daje już wyzwania. Chyba lepiej poczekać na IV ale zrobisz jak chcesz

Też bym poczekał na IV!

Cygantura

Opublikowano

Po co grindować w grę, która okazała się średnim tytułem skoro zaraz wychodzi kolejna część? Kto wie jaka będzie IV, ale szkoda czasu na trzecią część XD

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho