Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mitygacja DDoS - Bezpieczeństwo - Administracja FreeBSD - SEO

Uncorrupted

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim portfolio usług. Jestem przede wszystkim samoukiem, administratorem systemów, z wieloletnim doświadczeniem w zakresie FreeBSD, Linuksa, MySQL, Nginx, Apache i wielu narzędzi firm trzecich. Mam również doświadczenie w wielu innych dziedzinach, od copywritingu po marketing, usługi, których nie znajdziesz nigdzie indziej tutaj.

Discord: Shogun#5154

Stop DDoS

Zapobieganie i mitygacja skutków

Czy jesteś szantażowany, aby płacić pieniądze jakiemuś dzieciakowi od skryptów za "ochronę"? Czy martwisz się, że Twój projekt upadnie zanim jeszcze się rozpocznie? Skontaktuj się ze mną, a ja upewnię się, że nikt nie pokrzyżuje Ci planów. Moje środki ochrony mogą mieć charakter prewencyjny, ale mogę również analizować trwające ataki i podejmować niezbędne działania w locie oraz pracować w sytuacjach awaryjnych lub w razie potrzeby poświęcić noc, aż Twój serwer będzie wolny od problemów.

Z ponad dwudziestoma atakami zneutralizowanymi dla moich klientów do tej pory, mogę pochwalić się 100% wskaźnikiem sukcesu dla tej usługi.

Bezpieczeństwo

Jeśli jesteś nowy w świecie *nix, lub po prostu chcesz zabezpieczyć swój serwer na potrzeby przyszłych projektów, pomogę Ci to zrobić poprzez AnyDesk & Discord, obejmując wszystkie lub część tych tematów, bezpośrednio na powłoce Twojego VPS, VM lub serwera dedykowanego poprzez Putty działające na Twoim pulpicie.

Utrzymywanie systemu operacyjnego i aplikacji w stanie aktualnym.

Konfiguracja uwierzytelniania kluczem SSH w celu natychmiastowego zalogowania się do Putty lub WinSCP przy jednoczesnym zwiększeniu bezpieczeństwa Twojego serwera.
Zapora PF/UFW: unikanie narażania na atak podatnych usług, takich jak MySQL czy DB. Używanie Navicat poprzez SSH, utrzymując port 3306 zamknięty dla osób z zewnątrz.

Konfiguracja MariaDB (lub MySQL na żądanie)

Poprawki wydajności systemu operacyjnego dla maszyny wirtualnej

Konfiguracja NGINX i bezpieczne kierowanie go przez Cloudflare bez narażania swojego IP na bezpośrednie ataki

przegląd modelu zabezpieczeń, który wdrażam

WGMtWvk.png

Administracja serwerem

Jestem dostępny dla potrzeb niestandardowych skryptów i konfiguracji, oto kilka przykładów:

Tworzenie zautomatyzowanych kopii zapasowych plików lub baz danych i automatycznie przechowywanie ich w bezpiecznym miejscu

Zoptymalizowanie twojego serwer MySQL /MariaDB, aby uzyskać najlepszą wydajność

Przygotowanie twojego serwera plików lub łatek na wysokie obciążenia

Monitorowanie obciążenie RAM, CPU i I/O wszystkich twoich serwerów za pośrednictwem jednej strony i otrzymywanie alertów o określonych zdarzeniach, takich jak usługa przechodząca w dół

Skonfigurowanie twojego własnego serwer VPN dla Ciebie i Twojego zespołu, aby uzyskać dostęp do wewnętrznych zasobów za pomocą statycznego IP

Skonfigurowanie Twojego własnego, darmowego i samoobsługowego czatu zespołowego, w stylu Slack, dla lepszej prywatności

Skonfigurowanie Twojego własnego serwera pocztowego z nieograniczoną liczbą domen, aby uzyskać najwyższą prywatność i kontrolę

Skonfigurowanie Twojego własnego magazynu plików w chmurze w stylu Google Drive

SEO i FB/Reklamy Google

Czy Twoja strona nie pokazuje się w wyszukiwaniach, nawet przy wyszukiwaniu samej nazwy? Naprawmy to, abyś mógł uzyskać regularny strumień darmowego, organicznego ruchu z wyszukiwania, zamiast polegać na płatnych kampaniach i influencerach.

A jeśli to nie wystarczy, mogę prowadzić Twoje kampanie reklamowe Google i Facebook, mając wieloletnie doświadczenie w reklamie gier online dla kilku firm.

Usługi cykliczne

Czy masz częste zapotrzebowanie na zadania związane z administracją serwerami? Chcesz, aby Twoja konfiguracja była w najlepszym stanie przez cały czas? Możesz wynająć moje usługi na bieżąco, co miesiąc. Możliwość wystawienia faktury.

Warunki obsługi klienta

Nie pobieram opłat za czas poświęcony na poszukiwanie rozwiązań. Chyba że,Twoja obecna konfiguracja jest uszkodzona w sposób, który opóźnia lub uniemożliwia wykonanie mojej pracy, np. uszkodzone tabele w usłudze kopii zapasowej, przestarzały system operacyjny itp.

Stawka godzinowa za moje usługi wynosi 90zl za godzinę, z wyjątkiem pilnej usługi łagodzenia skutków DDoS, która jest naliczana według indywidualnej stawki i wymaga przedpłaty w wysokości 180zl. O wszelkich dodatkowych kosztach zostaną Państwo poinformowani po ocenie sytuacji.

Płatności za moje usługi można dokonać poprzez Paypal, BLIK, kryptowaluty oraz przelew bankowy. Możliwość wystawienia faktury, jeśli wynajmujesz mnie na bieżąco.

Opublikowano

Chyba sobie kpisz hahaa XDD

To Co Ty tu opisujesz to już stwierdzam, że Twoje umiejętności na temat zabezpieczeń są nijakie. Mało tego, rozwaliła mnie stawka za godzinę haha nie mogę XD 

To ja już lepiej robię bez stawe za godzinę i jeszcze ten cloudflare nie no typie rozwaliłeś mnie haha nie mogę XD

Czyli jednym słowem gówno za przeproszeniem robisz i chcesz naciągnąć naiwniaków. Odradzam każdej osobie tego typa. Pisze pisze ale jakoś nie ma ani jednego dowodu, ale mało tego rozwaliło mnie że przez anydesk może to zrobić haha a z tymi skryptami to już wgl xD ale cieszy mnie jeden fakt że anydesk jest powielany ode mnie bo to ja każdego skłaniałem do anydeska i widzę powielali 😄 
Gościu ja takie skrypty autoback'apu robię za darmo a nawet kilku już moich znajomych owe posiada, nawet z lepszymi rozwiązaniami niż to co Ty tu śmiesznie opisałeś. 

Preferuje zdjąć to ogłoszenie, widać typo nie wie co nawet napisał ;-; kolejny naciągacz.. 

Hehehehhe nie mogę no nie mogę XD

Jedynie czego ja nie oferuje to faktur nic więcej.. 😉 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...