Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

TWOJE WSPARCIE TECHNICZNE / TECHNIK NA TWÓJ SERWER MINECRAFT

Zacznijmy ode mnie.. - coś o mnie..

Mam na imię Jakub i od dawna interesuję się stroną techniczną (czy to pluginy / skrypty) mam tu na myśli wszelkie konfigurację pluginów bądź pisanie skryptów (NIE PISZĘ PLUGINÓW!)

Od małego byłem zafascynowany wszelkim tworzeniem serwerów i tak już mi zostało.. - do 17 roku życia.. Na swojej drodze miałem już kilka mniej poważnych i bardziej poważnych projektów.

Zaczęło się od projektów który nigdy nie wystartowały a na nich najwięcej się nauczyłem. Doskonale wiem, jak ma wyglądać każdy serwer i doskonale dobrać wszelką konfigurację, kolorystykę i

przede wszystkim optymalizację jeśli plugin tego wymaga. Doskonale sobie umiem poradzić w obsłudze pisania swoich skryptów. Swoją wiedzę przełożyłem na serwery typu: skybloczki.pl,

mc-familia.pl czy też największych z naszych projektów m-sky.pl. Oczywiście pomijając mniejsze serwery które gdzieś tworzyłem z chłopakami ale nie miały one rozgłosu. 

Co mógłbym zaoferować:

Mógłbym stanąć jako twoje wsparcie techniczne i pomóc ci w tworzeniu serwera od zera czy też w przygotowaniu nowej edycji. Mógłbym pomóc ci zoptymalizować serwer, zabezpieczyć go, czy też

pomóc w jego rozwijaniu - dostałbym opis co byś chciał na swoim serwerze a ja załatwiam ci plugin, konfiguruję go, optymalizuje jeśli tego sytuacja wymaga, bardzo ładnie dopasuje go                        kolorystycznie do twojego serwera tak aby wszystko wyglądało jak należy. W dodatku, gdy plugin przestanie działać bądź coś się wydarzy oferuję pomoc nawet po otrzymaniu pieniędzy

do 2 tygodni od otrzymania mojego projektu.

Chciałbyś się ze mną skontaktować w sprawie zakupu projektu / wsparcia stałego czy dowiedzieć się czegoś więcej?.. 

Skontaktuj się ze mną: 

Discord:  Moki#2438

Edytowane przez malpii
Zły wygląd.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...