Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada konta steam

sHooTeR88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .

Posiadam konto steam , które założyłem w 2003 roku . W ostatnim miesiącu zalogowałem się na konto u nas w kraju . Na konto dodałem sobie CS GO ponieważ jest bezpłatny , a po zakupie PRIME dostałem blokadę konta uzasadnioną , że konto używane w celu oszustwa ... Ok napisałem do supportu , przedstawiłem dowód zakupu (fakturę z email) i napisali , że wykryli dziwne działania na koncie , przepraszają i sytuacja się już nie powtórzy . Logowałem się na stronie freehourboost.com ... Po doładowaniu konta kwotą 500 zł na jakieś tam skiny itd . Dostałem kolejną blokadę . Tym razem z komunikatem , że konto może należeć do innej osoby .

Podałem dane , które wymagali czyli numer karty bankowej itd .

Do konta był przypisany jeden numer bankowy , jeden telefon .

Odesłali wiadomość , że chcą CD KEY pierwszej gry . Tyle , że CD KEY nie mam , bo gry przypisane do konta to Half Life Platinum pack , które steam przypisał w okresie 2003-2004 za darmo . nigdy na to konto nie kupowałem , ani nie dodawałem żadnej gry w wersji pudełkowej , która posiadałaby klucz . W ustawieniach i licencjach piszę przy każdej prócz zakupionego CS GO "bezpłatna" .

Support nalega mimo wysyłania im screenów i tłumaczenia , że gra nie była płatna tylko darmowa i nie posiadam do niej klucza . Pierwsza płatność na tym koncie to 2022 wrzesień .

Przecież na pewno widzą historię mojego konta to dlaczego chcą CD KEY do bezpłatnej gry , którą sami przypisali wtedy do wielu kont . Powinni zweryfikować numer bankowy czy cokolwiek . Nawet nie interesuje ich przedstawienie faktury za CS GO i obciążenie konta bankowego . Nie wiem jak już rozmawiać z tymi Botami bo człowiek to tam nie siedzi ...