Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o obrażenia przedmiotu Crown of The Shattered Queen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem w grze. Ostatnio wypróbowałem koronę zdruzgotanej królowej po tym jak zostałem zniszczony przez fizz podczas gry luxem. Planowałem używać jej tylko w naprawdę złych matchupach, ponieważ czytałem, że zadaje dużo mniej obrażeń niż gdybyś miał ludensa lub liandrysa. Kiedy jednak wszedłem w zasięg treningu, zorientowałem się, że efekt safeguard, który daje bonusowe ap, jest aktywny cały czas, ponieważ safeguard jest permaup, dopóki nie wyskoczy. Bonus mocy umiejętności skaluje się wraz z lvl'em (bazowo ma +10 ap, co daje mu taki sam ap jak ludenom i liandrysom), dając 70ap +40ap, +8ap/+1movement per legendarny, oraz 250 więcej zdrowia na max lvl'u - wszystko to będąc tańszym od ludenów i liandrysów i dając ci ochronę przed nurkowaniem. Czy to jest jakiś bug w zasięgu treningu? Bo ten mythic wydaje mi się zarówno lepszy, jak i bardziej opłacalny niż ludens czy liandrys. Czy coś mi umyka?

Przetłumaczono z www.DeepL.com/Translator (wersja darmowa)

• xOstateczny zmienił(a) tytuł na Pytanie o obrażenia przedmiotu Crown of The Shattered Queen
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

The Crown of the Shattered Queen is incredibly useful on scaling squishy mage Champions like Viktor, Aurelion Sol, Anivia, and Kassadin. All these Champions share the same problem of being incredibly easy to kill throughout the game

watch stories

generator

Edytowane przez Kukkumon