Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim, 

Nie jestem pewien, czy nadal to forum działa, czy ktoś czyta tutaj cokolwiek.. warto spróbować.. może ktoś się znajdzie, warto być dobrej myśli. 

Patrząc na obecny rynek serwerów Metina.. będąc graczem serwerów Easy, Easy/PvP nie widzę nic ciekawego, wartego uwagi od dłuższego czasu.. 
Może tez dlatego, że są mało opłacalne? Szybko się nudzą? Może.. lecz dużo ludzi przez brak takich serwerów odchodzą od Metina.. 

Serwery Medium, Hard startują jeden po drugim, ale co gdy ktoś nie ma czasu siedzieć po 5-6 a nawet kilkanaście godzin przed Metinem drapiąc, czy oddając biologa, bez funu.. nie wiem, może moje myślenie spowodowane jest tym, ze po prostu nie lubię tego typu serwerów, większość jest taka sama, monotonność, zwykły global, przerobiony bardziej dla oka, bardziej dopasowany, odświeżony i bardziej fair.

Dobra czas skończyć biadolić, bo to bez sensu.

Chce zrobić własny serwer, od dłuższego czasu bawię się, uczę i robie.. 

Grając ostatnio na pewnym X serwerze, pomysły administracji, traktowanie graczy jest tragiczne + zapomnienie o małym, małym znaczeniu PvP. zarobek na 1 miejscu.. stwierdziłem, ze przecież ja tez takowy mogę stworzyć.. napewno trochę to potrwa, ale nie czuje się aktualnie już w roli gracza, kręci mnie tworzenie czegoś własnego. 

Moim zamysłem jest serwer Easy/PVP.. 

Rozwinięty, odnowiony, ale nadal z elementem tego PvP.. chciałbym stworzyć ciekawy serwer, który da radość ludziom chcącym rozwijać postać, oraz takim, którzy chcą wejść i się pobić, czy to gildyjnie czy 1 vs 1..

Dobra koniec, kwestie serwera można omówić dokładniej później.. 

Co oferuje od siebie? 

- Zajmuje się od pewnego czasu grafika, także pełny zakres grafik leży po mojej stronie, 

(Bannery, Logo, Grafika FB, interface InGame, strona, posty reklamowe, i tak dalej) 

- Całkowita obróbka serwera, wizualizacja, optymalizacja. 

- Mam znajomego, zaprzyjaźnionego Youtubera, także podstawowa reklama zapewniona.

- Maszyna do pracy, 

- Lojalność, wsparcie, oddanie projektowi, oraz szybki, dobry kontakt. 

Czego w końcu oczekuje? 
Kogoś chcącego spróbować ze mną zrobić coś ciekawego, innego..

Kogos zdecydowanego, zawziętego, szczerego oraz wszechstronnego, z pomysłem i chęcią do działania! ☺️

Również jestem wstanie zaoferować osobom zainteresowanym Ala Barterem*

Mianowicie, Bardzo chętnie pomogę osobom z grafikami, bądź w różnych kwestiach za pomoc w moich zagwozdkach 😉 

W ramach kontaktu ze mną, zapraszam na Discord: Sejush.#8621

Milego dnia wszystkim!  

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam osób do stworzenia serwera
  • 3 lata później...
Opublikowano

Zgodnie z Regulaminem Działu Metin2 - Współpraca

Tematy, które są nieaktywne minimum 4 tygodnie, będą przenoszone do archiwum i będą tam dalej dostępne, lecz nie będzie można w nich odpowiadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...