Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema,

Oto LoB czyli legends of bleach
Znaleziony kiedyś na chomikuj, teraz miałem jeden dzień to stwierdziłem - a zrobię parę rzeczy i wstawiam spowrotem do neta xD 
Więc łapcie.

Tak na szybko co w nim jest (oprócz bugów XD):

POSTACIE:

Ichigo

Rukia

Renji

Toushiro

Zaraki

Nel

Ulquiorra

Byakuya

Mapa waży 12MB

Ponad 70 stworków i ponad 20-30 NPC!

Nowoczesny acc maker (my acc, oryginalnie byl gesior ale to czasy 2011 i takie rzeczy juz nie dzialaja jak powinny...)

Ogarnalem wam tez customowe extension do RME, jest ono niekompletne ale to latwo zobaczyc jak to robilem i samemu dokonczyc w godzinke, pozwala to poukladac sobie stworki wedlug list 

co jest bardzo wygodne w mapowaniu expowisk...

Konto admina:

login: tofame hasło: gmgmgm

BUGI:

- Transform system (dodalem taki z otlandu i skonfigurowalem pod ichigo, zostawiam wam dodanie do reszty, wystarczy dac w tabelce w pliku function.lua dopisac reszte postaci)

ten system ma buga z tym ze hp i mana zostaja nawet gdy trans sie cofa wiec polecam zostawic na 0 i uzywac transformu jako dekoracji...

- Mozna osiagnac nieskonczona ilosc kasy wrzucajac 1 coina do smietnika dostajesz 2, nie wiem gdzie ten skrypt tez zostawiam wam do znalezienia, wystarczy go wywalic i cacy.

- object builder dziala, ale itemeditor nie wiec nwm co nie tak (btw jak ktos to rozwiaze to neich da mi znac dziekuje <3)

LINKI: (xampp i narzedzia oraz silnik, client. jedyne czego brak to src ale ja sam tego nie mam. pewnie 0.3.5 czyste by wystarczylo bo watpie ze byly jakies zmiany...)

https://mega.nz/file/T6BC2D4T#3DltenQPq4q5qe_8Ua9JcFbS2NZTrlO-oD3oFrc7_l4

virus total:

https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/MzliNWU4YzRmMjQ3MWFlOGIyODg3OGYzYjNkMDBhY2Q6MTY2MDg1MDIyMQ==

obraz_2022-08-18_212008030.png

edit: w sumie dam instrukcję odpalenia.

1. Umieszczamy xamppa na dysku C i odpalamy.

Sprawdzamy czy wszystko działa tj. 127.0.0.1 oraz 127.0.0.1/phpmyadmin (czy jest baza danych itp, jak nie to sprawdz w config.lua jak sie ona nazywala i stworz o takiej nazwie + importuj plik .sql)

2. Jak wszystko z xamppem ok to zmieniamy w config.lua ip i odpalamy silnik

3. Odpalamy client (ten co ma ikonke bleach, nie ten tibia 850 nie pamietam juz po co go tam dalem)

Jak juz odpalimy clienta to wlaczamy ip changera (tego z simpsonami, wiewiórka nie działa)

wpisujemy w ipchangerze nasze ip i klikamy ok.

Edytowane przez tofame