Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie polecam zaczynania współpracy z tym człowiekiem, na początku wszystko było ok i mialem zgłosić się po weekendzie gdyż ta osoba brała ślub i byłem zapewniany że po wszystkim działamy bo jest na 100% zainteresowany, oczywiście zgłosiłem się pare dni po weekendzie i od tego momentu mimo dostępności byłem zlewany i nie dostałem nawet odpowiedzi czy rezygnacji ze współpracy co jest bardzo nieprofesjonalne i wykazuje brak zaufania gdzie zaznaczam że czekałem prawie półtora tygodnia na jakąkolwiek odpowiedz z jego strony. 

Edytowane przez AceGraphic

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 21.08.2022 o 11:18, AceGraphic napisał:

Nie polecam zaczynania współpracy z tym człowiekiem, na początku wszystko było ok i mialem zgłosić się po weekendzie gdyż ta osoba brała ślub i byłem zapewniany że po wszystkim działamy bo jest na 100% zainteresowany, oczywiście zgłosiłem się pare dni po weekendzie i od tego momentu mimo dostępności byłem zlewany i nie dostałem nawet odpowiedzi czy rezygnacji ze współpracy co jest bardzo nieprofesjonalne i wykazuje brak zaufania gdzie zaznaczam że czekałem prawie półtora tygodnia na jakąkolwiek odpowiedz z jego strony. 

a ja ciebie nie polecam.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Zostanę sponsorem
Opublikowano (edytowane)
W dniu 31.08.2022 o 20:52, EroGWC napisał:

a ja ciebie nie polecam.

Brawo ty, właśnie tym się różnimy że ja daję opinię prawdziwą i obiektywną sugerując się tym co widzę, a ty nawet mnie nie znasz i nigdy nie widziałeś co potrafię i piszesz że mnie nie polecasz. Jedyne doświadczenie jakie posiadasz panie Cannzas to GOTOWE pliki serwerowe (old.fun - odkupione o lajka) i nie zmieniłeś totalnie nic oprócz dropu na ostatnich trzech mapach, a na starcie serwera miałeś ledwo 41 osób promując cały czas jeden post na FB za 100zł. Dodatkowo twój serwer stoi nadal mając 1/2 osoby online a ty zabierasz się za drugi projekt Evelis który również jest odkupionym gotowcem a nawet nie masz pojęcia o błedach i bugach jakie posiadają te pliki, ważne że serwer jest gotowy nie? 

PS. Do każdej osoby której pisałem jeżeli chodzi o współpracę nie pisałem by z nią faktycznie tę współpracę nawiązać, zależało mi po prostu by sprawdzić jak dana osoba podchodzi do tematu, czy faktycznie jest godna zaufania i czy jej warunki są w ogóle opłacalne a następnie dawałem opinie. Mało tego geniuszu Ja nie współpracuję z osobami z zewnątrz, mam własną zaufaną ekipę. O plikach czy silniku nie będę nawet tobie wspominał bo ktoś kto działa na gotowcu nie będzie pewnie nawet wiedział o czym piszę. 

POZDRO ❤️ 

Cannzas patrz co znalazłem, rozje***bałeś mnie na łopatki tymi tekstami : 

CANNZAS - Jestem osobą z branży, która obraza się w Metin2.
Od kilku lat stawiam prywatne serwery Metin2, na których zarabiam.

A PONIŻEJ : Piszę do państwa, ponieważ chciałbym abyście zasponsowali mi projekt.

Hahaha chyba jednak nie zarabiasz nadal tyle by sam sobie projekt zasponsorować 😄

Screenshot_25.png

Edytowane przez AceGraphic

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

dobry jesteś, nawet takiego komunikatora nie mam

podrobiony SS. 

nawet nie korzystam z takiego komunikatora idioto