Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programu! [PANGEAYT2]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w tytule szukam programu do auto-pelerynek + autoatak. Jestem cały czas przy PC ale skakanie po okienkach w przypadku dropu na kilka kont robi sie uciążliwe. Kiedyś miałem MH by Cycu ale teraz nie wiem co działa. 

Ktoś coś sprawdzonego?

Opublikowano

Na pangejke raczej ciężko będzie coś znaleźć z płatnego a co dopiero darmowego 😄
Bardzo szybko można dostać bana, było już dużo przypadków ze ktoś zainjectował cheata i po zwykłym przeteleportowaniu się na inna mape konto już miało bana i wszystkie inne na tym samym ip.
Większość programistów cheatow dała sobie spokój z tworzeniem cheatow pod ten serwer.

Jasne możesz zgłosić się do jakiegoś programisty od cheatow czy by tobie zrobił cheata z kase, to może być cos z tego miał, ale bym sie nie nastawiał na to.

Opublikowano
2 godziny temu, Insigin napisał:

Na pangejke raczej ciężko będzie coś znaleźć z płatnego a co dopiero darmowego 😄
Bardzo szybko można dostać bana, było już dużo przypadków ze ktoś zainjectował cheata i po zwykłym przeteleportowaniu się na inna mape konto już miało bana i wszystkie inne na tym samym ip.
Większość programistów cheatow dała sobie spokój z tworzeniem cheatow pod ten serwer.

Jasne możesz zgłosić się do jakiegoś programisty od cheatow czy by tobie zrobił cheata z kase, to może być cos z tego miał, ale bym sie nie nastawiał na to.

Tak czułem, Pangea mocno zabezpieczona jest co cieszy w sumie ale z drugiej strony smuci 😄

Pozdrawiam w takim razie i dzięki za odpowiedź