Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć użytkownicy. Z racji, że w wolnych chwilach dorabiam sobie "grosze" to postanowiłem utworzyć temat dyskusyjny na temat zarabiania w internecie. 

Na wstępie pragnę ostrzec, aby nie spodziewać się niewiadomo jakich kokosów. 

W tym temacie możecie podzielić się w jaki sposób zarabiacie sobie korzystając z internetu (o ile to robicie). 

Przejrzałem wiele aplikacji i stron, które oferowały możliwość zarobku. Pozostałem na dłuższy okres przy jednej stronce oraz jednej aplikacji.

1. zarabiajprzezinternet.eu - odkryłem tą stronę niedawno i tak szczerze będę w weekend dopiero próbował wypłacić tam zarobione pieniądze.

Na czym ona polega? 

Nie ma tutaj większej roboty niż wystawienie oceny 5/5 i napisanie opinii na sklepie play, na Facebooku bądź na wizytówce Google. 

Jedna opinia daje nam 1-2 zł a czas poświęcony na to wynosi <2 minuty. Próg minimalny do wypłaty wynosi 20zł. Wypłaty są wypłacane na konto PayPal. Do tego dochodzą opinie, za które otrzymujemy punkty w postaci żetonów. Uzbieranie ~4500 owych pkt daje nam 5 zł, które możemy wymienić na bony do supermarketów itp.

Minusy? Możliwe jest napisanie 1 opinii na pare dni, więc zarobek taki sobie.

Wypłacalni? Jeszcze nie sprawdziłem, ale w niedzielę dam Wam znać. 

Jakieś pytania? Pytaj śmiało.

2. AttaPoll - jak już nazwa sugeruje chodzi tutaj o wypełnianie ankiet. Akurat ta aplikacja przypadła mi do gustu. Wypłaty są kierowane na PayPal (min. 15zł) , bądź na Revolucie (bodajże min. 12zł). Ewentualnie możemy przekazać datek na fundację. 

Aplikacja wypłaca na PayPal w ciągu 30 sekund!

Uwaga! Tutaj Wam dam fajną wskazóweczkę, aby przychodziło Wam więcej ankiet. Przejdźmy do uzupełnienia naszego profilu:

> wiek 45-50 

> województwo mazowieckie, miasto Warszawa (kod pocztowy 00-000, 00-001 itd.)

> wykształcenie magister, pracujący na pełny etat

> posiadający dzieci najlepiej w wieku 1-3

> wysokie stanowisko w firmie

Oczywiście lepiej poczekać to będziemy otrzymywać pytania profilowe o wartości 5 groszy (niby nic, ale zawsze jakiś grosz więcej, który może brakować do wypłaty)

Starajcie uzupełniać się profil fałszywymi rzeczami (palicie papierosy, macie auto, żonę itp.). 

PODCZAS WYPEŁNIANIA ANKIET MUSICIE PODAWAĆ WIEK, MIEJSCOWOŚĆ I DANE IDENTYCZNE, KTÓRE MACIE ZAWARTE W PROFILU NA APLIKACJI

Wypłaciłem już 25zł, na koncie właśnie uzbierane kolejne 24zł. Nie wiem w jakim okresie to zarobiłem ponieważ wypełniam je w wolnych chwilach.

Jeżeli chcesz mnie wesprzeć to możesz użyć kodu z mojego polecania: https://attapoll.app/join/fdxjh

Kod: fdxjh

Czas wypełniania ankiet: 3 - 30 minut

Dochody: 20gr - 10 zł / jedna ankieta

Nie nastawiajcie się, że zarobicie miliony, ale zawsze na kupno jakieś gierki będzie. Jeżeli macie czas i nie macie co robić to zawsze pare złociszy wpadnie.

Podzielcie się swoimi sposobami na dorobienie paru złociszy. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ankiety są spoko, z tym, że ja się w tym nie sprawdziłam. Nie mam cierpliwości niestety do tego, ale jeżeli komuś pasuje to pewnie, czemu, nie bardzo fajny sposób na dorobienie sobie kasy 😉

• 2 tygodnie później...