Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś mi wyjaśni jak mogę zmienić język w Black Desert na steamie? Po pobraniu gry udało mi się jedynie ledwo utworzyć konto a tak to cały launcher + odpalona gra jest cała po rosyjsku i nie wiem co mam zrobić.

Chciałem sobie zacząć pograć w tą grę bo odebrałem ją kiedyś za darmo na steam więc znalazłem trochę czasu ale gra jest po prostu niegrywalna.jr.png

Opublikowano

W ustawieniach launchera powinieneś mieć możliwość zmiany języka. Ciekawe, gdyż ja nie mam możliwości wyboru języka rosyjskiego w swoim kliencie.
Pytanie, czy wersja, którą odebrałeś, nie jest czasem wersją skierowaną na rynek azjatycki?

image.png

Opublikowano
5 godzin temu, Itan napisał:

W ustawieniach launchera powinieneś mieć możliwość zmiany języka. Ciekawe, gdyż ja nie mam możliwości wyboru języka rosyjskiego w swoim kliencie.
Pytanie, czy wersja, którą odebrałeś, nie jest czasem wersją skierowaną na rynek azjatycki?

image.png

Możesz mnie nakierować gdzie mogę zmienić język bo ten sam screenshot mało mi mówi. Ja mam dosłownie full rosyjski interfejs i po prostu nic nie ogarniam.

Druga sprawa to mam pewne przypuszczenia apropo rosyjskiego języka bo jak dodałem grę do steama miałem wtedy rosyjskie ruble jako walutę co mogło mieć może wpływ na to wszystko.

Opublikowano

Zamykam temat...
Napisałem do supportu samych twórców gry i w tym przypadku mi nie pomogą bo podobno "nie mają możliwości" i jedyną alternatywą jest pozbycie się gry ze steama i kupno jest raz jeszcze na Polskiej walucie.

Ja sam dobrze wiem że na steam twórcy na swój koszt mogą wygenerować klucze do gier i nawet tego mi nie zaproponowali...

1.PNG

2.PNG

3.PNG