Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mak donalds ma cos z glową?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Trwa obecnie promocja, jest teraz zawieszona. Wpisujesz kody spod etykiet coca coli i masz za to big mac darmowe.

Kody wpisujesz w aplikacji coca coli i odbierasz kupony. Kupony wpisujesz w aplikacji mcdonald i dostajesz vouchery na zestaw big mac.

I teraz jaja.

Dostalem bana na konto, którego w ogóle nie używałem. Może kiedyś się rejestrowalem.

Napisali, że uzyskałem nielegalnie kupony xD Jak? Skoro nie logowalem się z kilka lat.

btw Kupony które zbieram legalnie mam na innych kontach w apce coca coli i mcdonalda i nie dostalem bana.

// Pisalem do nich a oni napisali ze potrzymują bana. W sensie nie smutam ze mam bana bo nic tam nie bylo. Kupony mam na innych kontach.

// Dlaczego tak zrobili? Multikonto? Nieee. By to napisali. Poza tym to inny e-mail.

Edytowane przez ShastaMan
dopisalem cos
ie068n.jpg
Opublikowano

Ostatnio widziałem jakieś wiadomości o generatorach kodów do McDonald's, więc może próbują z tym walczyć, ale najwidoczniej... dosyć słabo im idzie 🙂

Opublikowano

No była cała afera, że faktycznie są te kody z napojów, a ktoś sprytny zrobił generator takich kodów i pewnie by nie wyszło, gdyby nie fakt, że nasz naród pomysłowy i ludzie zaczeli te kody masowo generować, niektórzy odsprzedawać i przez to McDonalds zablokował najpierw promocję, a teraz chyba próbuje blokować "nieuczciwych" klientów, ale widziałem parę już takich komentarzy, że konto nieużywane, a ktoś dostał bana.

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Lord Makin napisał:

No była cała afera, że faktycznie są te kody z napojów, a ktoś sprytny zrobił generator takich kodów i pewnie by nie wyszło, gdyby nie fakt, że nasz naród pomysłowy i ludzie zaczeli te kody masowo generować, niektórzy odsprzedawać i przez to McDonalds zablokował najpierw promocję, a teraz chyba próbuje blokować "nieuczciwych" klientów, ale widziałem parę już takich komentarzy, że konto nieużywane, a ktoś dostał bana.

Wiem wiem, że był ten generator, ale ja go nie używałem własnie. Nawet nie instalowałem. Ciekawe co za firma im tą apkę robi.

dopisalem cos
ie068n.jpg
Opublikowano
7 godzin temu, ShastaMan napisał:

Wiem wiem, że był ten generator, ale ja go nie używałem własnie. Nawet nie instalowałem. Ciekawe co za firma im tą apkę robi.

A pisałeś do supportu maka? odpisali Ci coś?

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

Tak.(Odpisalem im na tego maila) Napisalem, że nawet nie wiedzialem ze mialem konto w aplikacji mcdonald na tym mailu[bo korzystam z innego] i ze to niemozliwe, bo nawet sie na nie logowalem.

Odpisali, że mają dowody, że vouchery były tam nielegalnie zdobywane i że ban pozostanie.

Napisalem też do wp czy może włamał ktoś się na mojego maila. To kazali zajrzeć w logi. 

A tam logi tylko z 7 i 6 czerwca 2022 roku. lol

ie068n.jpg