Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema, ostatnio jak wszedłem na Allegro zauważyłem ogromny wysyp kont typu "League of Legends LOL konto smurf EUW 40 - 50K BE". Czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć skąd Ci ludzie posiadają tego typu konta i czy za granie na takim koncie nie ma bana. Z góry dzięki za odpowiedz.

Edytowane przez Anordania
Opublikowano

Witam,

dosyć różnie, czasami uzyskują dostęp do starych kont (są fora, gdzie publikowana jest lista loginów i haseł), a czasami po prostu expią na aramach za pomocą bota... lub ręcznie, chociaż to już dla wytrwalszych.

Zawsze jest jakaś szansa na bana, gdyż nie wiadomo co poprzedni właściciel robił na koncie, aczkolwiek za te ceny nie ma co narzekać. Możesz zawsze sobie kupić boosta i samemu wbić poziom, jeśli Ci zależy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Większość kont level 30 na sprzedaż było levelowane za pomocą bota, dlatego jest ich dość dużo i są tanie. Z tego co się orientuję, to szansa na bana jest niewielka, a większość sprzedawców oferuje wymianę konta na inne, jeżeli pierwotnie zakupione zostanie zbanowane.

Sam mam dwa takie konta. Jedno na EUW, drugie na EUNE i jak na razie jest bezproblemowo ^ ^

giphy.gif